Nok en smell for U23

Kieran O´Hara storspilte i United-målet, men kunne ikke forhindre at det ble 1-2-tap mot Derby.

En vakker scoring av DJ Buffonge hjalp lite. Manchester Uniteds U23-mannskap tapte 1-2 hjemme mot Derby, og kan takke keeper Kieran O´Hara for at nederlaget ikke ble større.

Uniteds sisteskanse reddet flere store muligheter for gjestene før pause.

Han fikk minimalt med hjelp av forsvaret etter hvilen som lot henholdsvis Jason Shackell og Zanzala styre inn begge Derbys mål etter hjørnespark.

NYTT TAP: Demetri Mitchell hadde en brukbar kamp for United, men det ble et nytt tap for U23-gutta som nå bare har Tottenham bak seg på taballen.

Bare to og et halv minutt etter Shackells ledermål, utlignet DJ Buffonge for United, men til tross for en brukbar periode i 2. omgang var Derby nærmere en tredje scoring enn United var en utligning.

For United var keeper Kieran O´Hara den beste spilleren, mens James Wilson var frisk. Demetri Mitchell og DJ Buffonge får også godkjent på en heller sørgelig fredags kveld.

U23-gutta står nå med bare én seier på seks forsøk denne sesongen og har bare Tottenham bak seg på tabellen.

For å gjøre en vanskelig kveld bekmørk så ble Matt Olosunde båret av banen rett før pause med en ankelskade.

Vi fulgte kampen med de viktigste hendelsene i livebloggen under.