Tap for U21

Newcastle ble nummeret for store for United.

Onsdag kveld reiste Warren Joyce og Uniteds U-21-laget til Tyneside i håp om å dra tilbake til Manchester med tre poeng i kofferten.

Før kampen lå United på 7. plass på tabellen, men hadde muligheten til å klatre opp til 4. plass med seier.

Scroll ned for å lese direkteoppdateringene.

Etter en jevnspilt kamp, var det Newcastle som kunne synge høyest etter at Fremie Streete sørget for tre poeng for de svarthvite. Dermed beholder United 7. plassen inntil videre.

U21-MANAGER: Warren Joyce – smilet var for øvrig ikke like bredt onsdag...
U21-MANAGER: Warren Joyce – smilet var for øvrig ikke like bredt onsdag…

Warren Joyce kalte onsdag tilbake Charni Ekangamene som var i Carlisle United på lån. I tillegg hadde han fått tilbake Patrick McNair og Ben Pearson fra skade, men dessverre for rødtrøyene måtte storscorer James Wilson og Tom Thorpe stå over grunnet skade.

Det var gjestene som kom best i gang av de to lagene på den våte gressmatta, selv om de aldri kom til de store målsjansene.

Newcastle-mål etter hvilen

Etter en sjansefattig førsteomgang, gikk spillerne ut på banen etter 15 minutts hvile mer aggressivt enn de fremsto i førsteomgang. Det tok bare tre minutter av andreomgangen før Newcastle gikk opp i ledelsen. Lubomir Satka snappet opp ballen fra en United-forsvarer før han spilte fri Fremie Streete som satte ballen i lengste hjørne bak Amos – og scoret dermed sitt første mål for sesongen.

Like etterpå kunne Roberts ha doblet ledelsen for vertene. Fra like innenfor 16-meteren fyrte han av en kanon mot nærmeste stolpe, men en solid Ben Amos bokset ut til corner.

United skjerpet seg

Da klokka viste 67 minutter vartet United opp med et flott angrep. Innbytter Harrop spilte løs Pearson som enkelt burde ha forlenget til Rothwell som sto alene på bakerste stolpe. Innlegget ble for løst, og dermed kunne Newcastles sistesekanse plukke ballen enkelt.

I det 80. minutt skjedde det ting. Først holdt Aarons på å øke ledelsen for Newcastle med et perleskudd fra 20 meter som gikk i tverrliggeren, før United vant et frispark like utenfor 16-meteren. Skuddet fra Pereira ble bokset i stolpen av Woolston.

U21 Newcastle 1 – U21 Manchester United 0

Sted og tid: Whitley Park, Northumberland FA, 26.03.14, 20:00.
Turnering: Barclays U21 Premier League.

Manchester United: Ben Amos, Guillermo Varela, Louis Rowley, Patrick McNair, Charni Ekangamene, Reece James, Saidy Janko, Ben Pearson, James Weir (Harrop ’53), Joe Rothwell, Andreas Pereira (Rudge ’80).
Benk: Josh Harrop, Pierluigi Gollini, Jack Rudge, Sean Goss.

Newcastle United: Paul Woolsten, Jamie Sterry, Callum Williams (Mbabu ’87), Gael Bigirimania, Remie Streete, Lubomir Satka, Alex Gilliead, Olivier Kemen (Olley ’48), Callum Roberts, Liam Smith, Rolando Aarons.
Benk: Ryan McKinnon, Ben Smith, Kevin Mbabu, Greg Olley, Daniel Barlaser

Spillerstatistikk     Tabell     Kamper og resultater

1: Kampen er i gang!
2: Varela fikk ballen på høyrekanten og var klar for å slå inn, men ble avblåst korrekt for offside.
7: Newcastle-corner. Totalt ufarlig.
17: Veldig lite spenning i kampen så langt.
19: United-corner. Innlegget treffer Rothwell som header på mål. Newcastle-keeper bokser ut til ny corner.
20: Corner nummer to bortkastet.
21: Newcastle spiller for øyeblikket med ti menn, Callum Roberts står på sidelinjen med skadet hånd.
25: Frispark like utenfor 16-meteren for United. A. Pereira tar det.
25: Frisparket går langt over Newcastles mål.
27: Ny United-corner.
27: Reece James slår inn, keeper fanger enkelt.
30: Halvtimen er gått på den våte gressmatta.
31: Ny corner for United, sløst bort.
32: Nok en corner fra Reece James. Slås lavt på nærmeste stolpe, og en Newcastle-spiller klarerer enkelt.
36: A. Pereira blir albuet i ansiktet av en Newcastle-spille. Ikke pent.
41: Ny corner for United. Ender opp i Peason som skyter på halv-volley fra 18 meter. Skuddet blir blokkert av en forsvarsspiller, og spretter i henda på Paul Woolsten.
44: Enda en corner. Rothwell slår inn, treffer ingen, og Newcastle-keeper vinner et frispark.

PAUSE!

45: Kampen er i gang igjen.
48: Newcastle-corner. Forferdelig slått.
49, MÅL til Newcastle: Der gikk Newcastle opp i ledelsen. Lubomir Satka stjal ballen fra en United-forsvarer før han spilte fri Fremie Streete som satte ballen i lengste hjørne bak Amos.
52: Amos ut i full strekk. Newcastles Roberts skjøt mot nærmeste stolpe, men en solid Ben Amos reddet mesterlig.
53: Ny corner for vertene – sløst bort.
66: Fint United-angrep. Harrop spiller løs Pearson som prøver seg på et lavt innlegg til Rowley, men pasningen får ikke nok kraft, så Newcastle-keeper plukker enkelt opp.
79: Der kunne ha United ha gått 2-0 under. Rolando Aarons skyter fra 20 meter, og treffer tverrliggeren.
80: United inner et frispark like utenfor 16-meteren. Skuddet fra Pereira ble bokset i stolpen av Woolston.
85: Newcastles Roberts ligger nede skadd.
86: Og nå ligger også Williams nede – byttet med Mbabu.
90: Rothwells frispark fra like utenfor 16-meteren går ca. én meter over mål.
90: Fire minutter er lagt til.

SLUTT! United taper 0-1.