DE UTLÅNTE: Ble utvist i 0-1-tapet mot Tottenham.

Andreas Pereira var først ut denne uka, da hans Granada spilte allerede på fredagskvelden, mens Januzaj avslutter utlånshelgen søndag ettermiddag.

Adnan Januzaj (Sunderland)

Tottenham – Sunderland, söndag 17.30

Som ventet var Adnan Januzaj å se fra start for Sunderland som besøkte White Hart Land og Tottenham søndag kveld.

David Moyes og Adnan Januzaj er gjenforent i Sunderland.

Dessverre for belgieren ble endte det med et 0-1-tap mot nord-londonerne. Vondt skulle vise seg å bli til verre da unggutten pådro seg sitt andre gule kort minutter før full slutt. Etter 80 minutter kjeftet han på seg et gult kort, før han ti minutter senere kom altfor sent inn i en duell med Ben Davies og med det pådro seg et nytt kort.

Ellers var det hjemmelagets Harry Kane som sto for kampens eneste scoring. Like før pause burde imidlertid Sunderland ha ledet – etter direkte involvering fra Januzaj. United-leiesoldaten sende ballen til Steven Pienaar som enkelt burde ha satt inn 1-0, men hjemmelagetes Kyle Walker reddet på strek.

Dermed ligger Sunderland på nest sisteplass med ett poeng på fem kamper. Januzaj må også stå over neste kamp.

Guillermo Varela (Eintracht Frankfurt)

Blev fotskadad den 10 september och förväntas vara borta tre till fyra månader.

Cameron Borthwick-Jackson (Wolves)

Newcastle – Wolves, lørdag 16.00

Borthwick-Jackson ble kåret til banens beste i sin debut for Wolvehampton, men var til tross for det utelatt fra Wolves-troppen i midtuka. Likevel var han tilbake fra start mot Newcastle lørdag ettermiddag. United-unggutten startet kampen på venstreback, og spilte.

Et Chancel Mbemba-selvmål etter en halvtime sendte Wolverhampton opp i ledelsen. Da Helder Costa la på til 2-0 var med en knapp halvtime igjen å spille var det hele avgjort. Venstrebacken pådro seg et gult kort etter 72 minutter spilt.

CBJ får skryt på Twitter, og Wolverhampton-supporter Nick Goff beskriver United-spilleren som «milevis for god for Championship».

James Wilson (Derby)james_wilson_derby

Bristol City – Derby, lørdag 16.00

James Wilson fikk en time for Derby da de spilte 1-1 mot Bristol City i Championship lørdag ettermiddag. Det så lenge ut til å ende med en etterlengtet trepoenger for Derby som for tiden sliter i bunnen av Englands nest øverste divisjon.

Ikechi Anya sendte bortelaget i føringen ett minutt før pause, og holdt på ledelsen til det 90. minutt. Da dukket Aaron Wilbraham opp og utliknet for Bristol.

Dean Henderson (Grimsby)

Grimsby – Crewe, lørdag 16.00

Også denne helgen var Dean Henderson ubenyttet reserve for Grimsby, som tapte for Crewe Alexandra i serien. Grimsby ligger midt på tabellen i League Two.

Joel Pereira (Belenenses)

Vitória Guimarães – Belenenses, lørdag 21.30

Joel Castro Pereira var, i likhet med keeperkollega Dean Henderson, ubenyttet reserve. Kampen endte 1-1. Vi har foreløpig ikke sett noe som tyder på at det var en keepertabbe, så veien til førsteelleveren ligger tilsynelatende fortsatt ikke helt åpen for vår mann.

Andreas Pereira (Granada)

Real Betis – Granada 2-2

Andreas Pereira var för andra veckan i rad med i Granadas startelva. Den här gången fick han chansen som en av två sittande mittfältare i lagets 4-2-3-1-uppställning.

Svårt då det är en ovan position för honom. Uppgiften blir ännu svårare då Granada uppträder mycket oorganiserat.

pereira_a

I slutskedet hade han en jättechans att avgöra då han var först framme på en straffretur, men målvakten gjorde en fantomräddning.

Det var kulmen på en galen match. Granada gick upp till 2-0 första halvtimmen. Men hemmalaget reducerade några minuter senare.

I början på andra halvlek fick Granada Rúben Vezo utvisad efter två varningar på ett par minuter. Betis kvitterade sedan då det återstod en halvtimme och då kändes det som att de skulle vinna matchen. Men det blev inga mål sista halvtimmen, trots att båda lagen hade stora chanser att avgöra, med straff för Granada och friläge för Betis.

Stämningen på planen var mycket irriterad i andra halvlek. Domaren drog fram det gula kortet elva gånger, däribland två gånger till Betis reservmålvakt Giménez.