Andreas Pereira.

U21: Pereira-suser holdt til uavgjort

Mens Tyler Blackett må sone som følge av et rødt kort.

Det ble med uavgjort på Stadium of Light da både Andy Kellett og Sadiq El Fitouri fikk sine United-debuter.

Andreas Pereiras scoring etter 18 minutter var ikke nok for gjestene, ettersom «The Black Cats» svarte med et langskudd signert George Honeyman kvarteret senere.

James Wilson måtte av med et smertefullt – men ikke alvorlig – kne like før sidebyttet.

Idet rødtrøyene jaget utligning ble Tyler Blackett utvist som følge av en hodeløs dytting av en Sunderland-spiller i ansiktet.

Mot spillets gang var det United som gikk i føringen etter 18 minutter spilt. United angrep fra venstre, Wilson avsluttet rett i blokka på en Sunderland-spiller, Weir tuppet returen i tverrliggeren og fikk servert nok en retur som han sendte rett i Sunderland-keeperen som ga en ny retur til Andreas Pereira. Brasilianeren sendte ballen hardt i nettaket på direkten fra 11 meter!

Et kvarter senere sto det 1-1 på resultattavla. Honeyman mottok ballen like utenfor 16-meteren og fyrte av. Ballen trillet forbi et passivt United-forsvar samt United-keeper Pereira og inn i mål.

Åtte minutter etter sidebyttet kom kampens mest bisarre hendelse. Idet Pereira sto og diskutere hvor et firspark skulle tas, sto Blackett og kranglet med en Sunderland-spiller i muren og endte med å dytte en av spillerne i ansiktet – og fikk direkte marsjordre.

Pereira skrudde frisparket rundt muren og lavt i nærmeste hjørne, men Dixon var med på notene og ga retur til Weir som sendte ballen over mål.

U21-sjef Warren Joyce.

United virket noe preget etter Blackett-utvisningen, og kom aldri til de store sjansene i andre omgang.

Bare minutter etter at Kellett kom innpå kunne de imidlertid ha stått 2-1 i Uniteds favør. Den tidligere Bolton-spilleren spilte fri Sean Goss, som la igjen til Weir. Sistnevnte skrudde ballen mot lengste kryss, men Sunderland-målvakten var med på leken og reddet mesterlig.

United troner fremdeles øverst på tabellen. Ett poeng under ligger Southampton, mens Chelsea er nummer tre med to færre poeng og kamper spilt.

Scroll nederst for liveoppdateringene.

Sunderland U21 1–1 (1-1) Man. United U21

Sted og tid: Stadium of Light, 23.02.2015, 20.00 (skandinavisk tid).
Turnering: U21 Premier League

Manchester United: Joel Pereira, Donald Love, Tom Thorpe, Tyler Blackett   , Reece James, Sadiq El Fitouri, Luke Grimshaw, Josh Harrop (Sean Goss ’46). Andreas Pereira, James Weir, James Wilson (Ashley Fletcher ’38, Andy Kellett ’84).
Benk: Kieran O’Hara, Matt Willock.

Sunderland: Dixon, Ledger, Robson, Agnew, McNamee, Beadling, Gooch, Smith, Mandron, Honeyman, Lawson.
Innbyttere: Greenwood, Burke, Watmore, J Robson, Nelson.

Spillerstatistikk     Toppscorere     Tabell     Kamper og resultater

1: Kampen er igang.
2: Debutant El Fitouri spiller høyrekant i 4-4-2.
8: Sunderland med en sjanse på corner. Målvakt Pereira plukker!
10: Love slår langt mot Weir, men sistnevnte når ikke frem før Sunderland-målvakten rekker å plukke opp den løse ballen.
18: MÅL UNITED! 0-1. United angriper fra venstre, Wilson skyter rett i blokka på en Sunderland-spiller, Weir tupper returen i tverrliggeren og får nok en retur som han sender rett i Sunderland-keeperen som må gi retur til Andreas Pereira. Brasilianeren skyter ballen hardt i nettaket på direkten fra 11 meter!
25:
United angriper hurtig og vinner et frispark i overtall. James Weir vil ta frisparket hurtig, og sender Wilson gjennom. Dommeren blåser og United får ikke ta frisparket med én gang. Merkelig avgjørelse.
33: MÅL SUNDERLAND! Honeyman mottar ballen like utenfor 16-meteren og fyrer av. ballen triller forbi et passivt United-forsvar og United-keeper Pereira og inn i mål.
38: Wilson går haltende av banen! Inn kommer Fletcher. En «dead leg» ifølge kommentatorene. Ikke noe alvorlig med andre ord.
45: Ett minutt legges til.

Pause.

46: Kampen er igang igjen.
46: Sean Goss har kommet inn for Josh Harrop.
48: El Fitouri plukker opp den løse ballen like utenfor 16-meteren og skyter via et Sunderland-bein og vinner en corner.
52: Sunderlands Smith får et gult kort for en rekke forseelser.
53, RØDTLike etter får Tyler Blackett rødt kort! United-stopperen dytter en Sunderland-spiller i ansiktet like før frisparket skal tas. Dermed suspenderes Blackett – også for a-laget.
55: Frisparket fra Pereira kommer – og det kommer hardt – fra 25 meter. Brasilianeren skrur ballen forbi muren og lavt i nærmeste hjørne, men Dixon er med på notene og gir retur til Weir som sender ballen over mål.
64: Tidligere United-akademispiller Duncan Watmore kommer inn for Sunderland.
74: United virker preget etter Blackett-utvisningen, og det er lite finspill å spore blant United-spillerne.
83: Andy Kellett får også din debut, og Ashley Fletcher går av.
90: Seks minutter legges til.