U19 vant også

OPPDATERT I skyggen av førstelaget tok Jessie Lingard og Uniteds U19-mannskap en solid 5-2-seier mot Santa Clara Sporting i Dallas Cup.

To ganger ble United liggende under mot sine amerikanske motstandere, men spillerne holdt hodene kalde og cruiset inn til en klar seier.
Dermed topper de unge rødtrøyene sin gruppe med full pott etter to kamper. Dermed ligger de også godt an til å sikre seg en plass i semifinalen.

Tidlig baklengs

Men som sagt, United ble liggende under to ganger, først etter bare fem minutters spill. Da ble keeper Sam Johnstone overlistet av en ung mann ved navn Alfredo Moran Perez. Amerikanernes ledelse holdt imidlertid i bare tre fattige minutter. Da brakte Larnell Cole balanse i stillingen.

En halvtime ut i oppgjøret dukket så Moran Perez opp igjen, og deretter så det en stund ut til at Santa Clara skulle få gå i garderoben med 2-1-ledelse. Men så slo Will Keane til med sin andre scoring på to kamper, og dermed sto det 2-2.

Dobbel Lingard

I andre omgang slapp ikke Santa Clara til i det hele tatt foran Sam Johnstone. United derimot, kom skikkelig i siget, og tok for første gang i kampen ledelsen ved Jesse Lingard etter seks minutter.

Samme mann var på ferde igjen ti minutter før slutt, og fikk bare sekunder senere følge på scoringslisten av Tom Thorpe. Dermed sto det 5-2 i målprotokollen, og alle – sannsynligvis bortsett fra Santa Clara Sporting – var tilfredse med kveldens uttelling.

Nå gjenstår det én gruppespillkamp, mot meksikanske Tigres. Den går av stabelen natt til torsdag klokken 03.30 (skandinavisk tid).

Manchester United 5-2 Santa Clara Sporting

FC Dallas Park Field, 2. april 2012

05. 0-1 Moran Perez 08. 1-1 Cole 30. 1-2 Moran Perez 41. 2-2 W.Keane 51. 3-2 Lingard 80. 4-2 Lingard 81. 5-2 Thorpe

United: Sam Johnstone, Alberto Massacci, Michael Keane, Tom Thorpe, Zeki Fryers, Michele Fornasier (Luke Giverin), Frederic Veseli, Ryan Tunnicliffe, Will Keane, Jesse Lingard, Larnell Cole

NB: Også Charni Ekangamene kom innpå i løpet av kampen, men det har ennå ikke lyktes å finne ut hvem han erstattet.