Tap og rødt kort for U19-gutta

Uniteds U19-lag tapte for andre gang på rad i Champions Youth League.

United U19 – Sociedad U19:

Etter seier hjemme mot Bayer Leverkusen i den første kampen i Champions Youth League, har Nicky Butts U19-lag nå tapt de to neste kampene.

Først ble det tap borte mot Shakhtar Donetsk, før Real Sociedad ble for sterke i Manchester onsdag.

Dermed blir United liggende med tre poeng på en 3. plass i gruppa.

Shakhtar Donetsk har 2. plassen i gruppa så langt med seks poeng totalt, etter at de slo United i forrige runde og onsdag vant borte mot Leverkusen.

Onsdag tapte United fortjent mot spanjolene. Real Sociedad var best i 1. omgang, og selv om United hevet seg etter hvilen så virket det på tampen mer sannsynlig at Sociedad skulle øke ledelsen enn at United skulle utlikne.

Kampen sluttet også på en lite hyggelig måte da en frustrert Ben Pearson tre minutter på overtid først fikk gult kort for en takling. Så sparket han bort ballen, og fikk umiddelbart et gult kort til.

Han må dermed sone i returkampen borte mot Sociedad om et par uker.

Referat fra alle kamperoppdatert spillerstatistikk – tabellen

SLIK VAR KAMPEN LIVE:

Manchester United 0-1 (0-1) Real Sociedad

04. min.: 0-1 Odriozola

Uniteds lag: Joel Pereira; Saidy Janko, Ryan McConnell, Nicholas Ioannou, Louis Rowley (Sean Goss, 76.); Joe Rothwell, Ben Pearson, Andreas Pereira (James Weir, 58.), Josh Harrop (Ashley Fletcher, 66.); Sam Byrne, James Wilson.

Innbyttere: Kieran O’Hara, Callum Evans, Matt Willock, Ben Barber.

Et trøstesløst regnvær i Manchester truet en stund med å sette en stopper for U19-lagets kamp i UEFA Youth League mot Real Sociedad. Kraftig regn hadde gjort banen dyvåt. Men etter at banen ble inspisert tidligere i dag ble det konkludert med at kampen spilles.

1: Kampen er i gang

4: 0-1: United får den verst tenkelige starten. Bautista vinner ballen i United-feltet og gir videre til Odriozola som enkelt finner nettmaskene for gjestene.

15: Sociedad med en farlig avslutning. Heldigvis for United redder Pereira skuddforsøket fra spissen som er alene gjennom. 0-2 ville vært tøft å hanskes med for United.

26: United får corner, og den blir farlig. Keeper kommer ut for å bokse, men misser helt. Uheldigvis får gjestene ryddet unna. Nære på for Uniteds ungdommer der.

33: United med ny corner. Sociedads keeper må plutselig kaste seg innover mot eget mål for å fange ballen som blir tatt av vinden. Han holder imidlertid ballen i fast grep.

35: United har ikke fått til all verden fremover i denne kampen.

37: Real Sociedad med avslutning i tverrliggeren etter et frispark. Det var uansett blåst for offside.

38: Ny farlig sjanse for gjestene som er alene med keeper, men avslutningen er veldig svak.

40: Gult kort til Louis Rowley etter en grisete takling ved cornerflagget.

41: Roberto Olabe får det gule kortet for gjestene. Han skal være glad den taklingen ikke endte med rødt. Sklitakling med begge beina som kunne blitt meget stygg.

43: Småfarlig United-sjanse, men skuddet går høyt over.

46: Pause.

50: United med sin største sjanse i kampen. Byrne sender Harrop gjennom, men alene med keeper setter han avslutningen utenfor.

53: Ben Pearson med en helt avgjørende takling i siste sekund, redder trolig United fra ny baklengs.

58: Weir inn. Pereira ut for United.

62: Med tanke på at Uniteds 1. omgang ikke var av det strålende slaget, har prestasjonen etter pause vært bedre.

63: Etter en corner går Weir i bakken da han skal skyte. Dommeren dømmer imidlertid ikke straffe.

66: Fletcher inn. Harrop ut for United. Fletcher er toppscorer for U18-laget, og går inn på topp sammen med James Wilson.

67: Flere gode United-pasninger ender hos Rothwell, som dunker den like utenfor krysset fra 18 meter.

68: Gult kort til Rothwell, etter en stygg takling.

75: Goss inn og Rowley ut for United. Kvarter igjen, men United sliter med å skape en virkelig stor sjanse.

80: Et Sociedad-innlegg ender i en heading på bakre stolpe, men avslutningen går, heldigvis for United, over.

87: Sociedad er nærmere 2-0 enn Unjited 1-1. Nå kom de gjennom litt til venstre, men tuppen mot mål blir slått til corner av keeper.

93: Rødt kort til Pearson. Fikk først gult for en takling. Sparket så bort ballen i frustrasjon, og fikk rødt for det. Fullstendig unødvendig.

94: Gult til debutanten Janko.

95: SLUTT. United tapte, og står med tre poeng etter tre kamper i Champions League Youth League.