U18 videre

Manchester United tok seg greit videre i FA Youth Cup.

Paul Pogba og Nicky Ajose scoret målene da Birmingham ble slått 2-0.

United fikk en fantastisk start på kampen som ble spilt på Moss Lane i Altrincham. Nicky Ajose (bildet) slo et presist frispark inn i Birminghams sekstenmeter, og Paul Pogba fikk upresset heade vertene i føringen allerede etter ett minutt.`

Paul McGuinness` mannskap presset gjestene i første omgang, og Ajose, som sto bak Uniteds første mål, fikk æren av å doble hjemmelagets ledelse. Forarbeidet til Davide Petrucci og Will Keane var fint, og kantspilleren banket inn 2-0 utagbart for Birminghams sisteskanse.

Birmingham hadde ballen og skapte mest etter hvilen, og Conor Devlin måtte varte opp med en strålende strafferedning. Keane hadde muligheten til å legge på til 3-0 i sluttminuttene, men skuddet gikk i stolpen.

Alt i alt var det en solid gjennomført kamp av United, som med seieren er videre til fjerde runde i FA Youth Cup.