U18-seier mot Crewe

Tre minutter på overtid kaet Antonio Bryan (bildet) ballen forbi Crewe-keeperen og sørget dermed for 2-1 og tre poeng til Uniteds U18-lag.

Ingen av aktørene klarte å finne frem det store spillet på humpete Alexandra Park, men innsatsen var det ingenting i veien med.

Etter at lagene hadde gått til pause på 0-0, tok kaptein Corry Evans grep og sendte United i ledelsen vel et kvarter etter sidebytte.

Deretter svarte hjemmelaget ni minutter før full tid, og så ut til å knipe det ene poenget; men bare inntil Antonio Bryan dukket opp med godfoten idet dommeren var i ferd med å forberede sluttsignalet.

United: Ron-Robert Zieler; Scott Moffatt, Kenny Strickland (Oliver Norwood, 59.), Wootton, Joe Dudgeon (Cameron Stewart, 59.), Antonio Bryan, Matthew James, Daniel Drinkwater, Corry Evans; Daniel Galbraith, Federico Macheda.

Uben.innb.:Oliver Gill, Evandro Brandao, Chris Curran

Kilde: ManUtd.com