Juniorene knuste Blackburn

Kaptein Matt James (bildet) og resten av juniorene overkjørte lørdag Blackburn, og vant hele 4-0 på bortebane. Davide Petrucci scorte to, før nevnte James og Brandão økte seiersmarginen.

Paul McGuinness sine gutter punkterte kampen allerede i første omgang med tre scoringer. Det italienske stortalentet Davide Petrucci åpnet showet med sin scoring etter allerede tre minutter. Etter 27 minutter dukket han opp igjen, da Joe Dudgeon lurte Blackburns offside-felle. Han sentret til Petrucci, som enkelt kunne sette den inn. Etter det gikk det ikke engang ti minutter før det sto 3-0. Kaptein Matt James scorte sitt sjette mål for sesongen, da avslutningen hans gikk via begge stolper og inn.

Andre omgang ble en ren parademarsj, som United fortsatte å dominere. Evandro Brandão og Cameron Stewart kom inn tidlig, for henholdsvis Frederico Macheda og tomåls-scorer Petrucci. Ti minutter senere fikk også Nicky Ajose muligheten til å vise hva han er god for. Scoringen kom ikke før det 79. minutt, da innbytter Brandão ble felt og fikk straffe. Straffen tok han selv og satte den sikkert.

United får nok en tøffere utfordring på torsdag. Da møter de Chelsea i FA Youth-Cup hjemme på Old Trafford. McGuinness er nok derfor glad for at kampen ble punktert såpass tidlig, slik at han fikk muligheten til å hvile noen spillere i andre omgang.

Uniteds lag: Gary Woods – Ryan Tunnicliffe, Joe Dudgeon, Scott Wootton, Olivier Gill – Ra´vel Morrison, Matt James, Oliver Norwood, Robbie Brady (Nicky Ajose 61) – Frederico Macheda (Evandro Brandão 51), Davide Petrucci (Cameron Stewart 51)