LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 09: Marcus Rashford of Man United during the FA Youth Cup Fifth Round match between Tottenham Hotspur and Manchester United at White Hart Lane on February 09, 2015 in London, England. (Photo by Charlie Crowhurst/Getty Images)

U18: Ulvene ble temmet

Marcus Rashford fortsatte den gode formen da Uniteds unggutter vant overbevisende over Wolverhampton.

Louis van Gaal og hans menn spiller ikke før søndag, men Uniteds juniorer spilte lørdag formiddag.

Laget som kom på besøk til Carrington var Wolverhampton. Før oppgjøret hadde United (8. plass) en to-poengs luke ned til Wolves(11. plass). De oransjekledde kunne passere United med seier, men etter lørdagens kamp ble luken bare større.

United startet kampen bra og styrte showet. Flere ganger var hjemmelaget frempå, og før det var gått en halvtime kunne United ledet med flere mål i en åpning med mange gode sjanser.

Etter 30 minutter ville det seg endelig. Marcus Rashford, som har vært i kjempeform i det siste, fortsatte i samme spor og scoret sitt fjerde mål på tre kamper. Spissen mottok ballen like utenfor 16-meteren, snudde seg og fyrte avgårde en suser i høyre vinkel. Skuddet var uttakbart for Wolves’ keeper, og United var i føringen.

Hjemmelaget fortsatte og styre, og like før pause fikk United et frispark fra skrått hold, like utenfor 16-meteren. Det var ingen tvil om hvem som skulle ta det i det tiden begynte å renne ut av kampens første omgang. Callum Gribbin stilte seg opp og slo ballen mot mål med en fin bue. Skuddet til Gribbin lurte seg inn i keeperhjørnet og United gikk til pause med 2-0.

Omgangen var ikke mer enn 15 minutter gammel da United punkterte kampen ved Jake Kenyon. Uniteds nummer 11 kom seg fri og skjøt rett på keeper, men skuddet hadde nok kraft til å gå forbi og inn i nettet.

Seieren ble U18-lagets andre tre-poenger i ligaen denne sesongen, og ungguttene står med åtte poeng på seks kamper.

Man. United 3-0 (2-0) Wolverhampton

Barclays U18 Premier League
Aon Training Complex, 19. sep. 2015 kl. 12.00

29. min.: 1-0 Rashford
43. min.: 2-0 Gribbin
57. min.: 3-0 Kenyon

United: Oliver Byrne; Tyrrell Warren, Ro-Shaun Williams, James Dunne, Tyler Reid; Zak Dearnley (Kayne Diedrick-Roberts, 81), Charlie Scott, Callum Whelan, Jake Kenyon (Indy Boonen, 81); Callum Gribbin, Marcus Rashford.
Uben.innb.: George Dorrington, Thomas Sang.