U18: Uavgjort mot bunnlag

U18-laget møter West Bromwich.

U23-laget sviktet mot bunnlaget Norwich fredag kveld, og tapte etter å ha vært i ledelsen halvveis.

Lørdag var det U18-laget som skal i aksjon, og også de skuffet litt. Joda, det har blitt gjort mange forandringer i det siste, så United har et ekstra ungt U18-lag akkurat nå, men samtidig ligger WBA nederst på tabellen, og derfor blir 2-2-resultatet en liten skuffelse.

Dion McGhee (bildet øverst i saken) ga United ledelsen rett før pause etter en strålende pasning fra Ethan Galbraith, før Alex Gilbert utlignet for WBA. Teden Mengi (som for øvrig måtte ut med skade) presset frem et selvmål som ga United ledelsen igjen, men mot slutten utnyttet Gilbert igjen dårlig forsvarsarbeid fra United, og sikret ett poeng for bortelaget.

Det mest positive for Uniteds del var at Iestyn Hughes og Shola Shoretire (som begge spilte litt over 20 minutter) fikk debutene sine på dette nivået, og ellers må en etter tre uavgjort på rad kanskje snart bare avfinne seg med at det blir vanskelig å vinne tittelen denne sesongen – det er nå seks poeng opp til tabelltoppen.

U18: Manchester United 2–2 WBA

U18 Premier League
Carrington

Mål: 1-0 Dion McGhee (44.), 1-1 Alex Gilbert (60.), 2-1 selvmål (73.), 2-2 Gilbert (87.).

Manchester United: Jacob Carney; Harvey Neville (Iestyn Hughes, 68.), Lukasz Bejger, Teden Mengi (Ben Hockenhull, 83.), Reece Devine, Ethan Galbraith, Dion McGhee, Mark Helm (Shola Shoretire, 68.), Charlie McCann, Connor Stanley, Mipo Odubeko.
Ubenyttede innbyttere:  James Thompson,Oliver Denham.