U18: Uavgjort mot Blackburn

Marcus Rashford scoret målet som sikret U18-laget poeng borte mot Blackburn.

Sist helg spilte U18-laget mot Newcastle, og det endte med at Newcastle vant 3-2 etter å ha ledet 3-0. Marcus Rashford og Zach Dearnley scoret i sluttspurten, men uten at det var nok.

Også denne helgen havnet United under, i det 39. minutt, etter det som skal ha vært ganske dårlig forsvarsspill. Det var også resultatet til pause.

Angel Gomes har ble ikke 15 før for noen uker siden, men har vist en del positive glimt allerede. Engelsk-portugiseren, som har vært i United siden han var sju år, bidro sterkt til utligningen da han ble lagt i bakken i Blackburns straffefelt, og dommer Michael Hooper pekte på straffemerket. Marcus Rashford scoret på straffesparket.

1-1 ble også sluttresultatet, og det svært unge United-laget sliter fortsatt med å henge med de aller beste i divisjonen.

U16-laget spilte også mot Blackburn, og lå lenge under. De klarte, i motsetning til U18-laget, å snu kampen helt – det ble 3-2 til U16-laget.