U18: Opprettholder tabelledelsen

Paul McGuinness’ gutter lå under til pause, men to scoringer i den andre omgangen gjorde at laget kunne feire tre nye poeng mot Leicester lørdag.

Også Manchester Uniteds U18-lag har vært i aksjon lørdag.

Paul McGuinness’ menn reiste til Øst-Midlands i håp om å hente tre nye poeng, og de unge guttene fortsatte å levere.

Rødtrøyene havnet under i den første omgangen, men i andre omgang sørget Ashley Fletcher og Demetri Michell for tre nye poeng med sine scoringer.

Luke Downes sendte Leicester i føringen, til tross for at United dominerte den første omgangen. Uniteds Ruairi Croskery hadde to gode muligheter for bortelaget som burde ha ledet til pause.

Utligningen kom etter at Josh Harrops frispark ble blokkert til corner, og etter klabb og babb på den påfølgende corneren satte Ashley Fletcher inn 1-1 for bortelaget. Etter 63 satte Midtchell inn den avgjørende scoringen etter en nydelig volley som var utagbar for Leicester-målvakt Liam Sharpe.

United måtte stå i mot et visst press fra Leicester i sluttminuttene. Og selv om Joel Castro måtte vise seg fra sin beste side da han nektet Downes, hadde også Devonte Redmond en god mulighet til å avgjøre kampen for United, men Sharpe stoppet ham mesterlig.

Dette gjør at Manchester United befester sin tabelledelse i Barclays U18 Premier League, Gruppe Nord.

Leicester 1-2 (1-0) Manchester United

35. min.: 1-0 Downes
56. min.: 1-1 Fletcher
63. min.: 1-2 Mitchell

United: Joel Pereira – Callum Evans, Ryan McConnell, Cameron Borthwick-Jackson, Ben Barber – Joe Riley, Josh Harrop (Jordan Thompson 74), Matthew Willock, Demetri Mitchell – Ashley Fletcher, Ruairi Croskery (Devonte Redmond 74).

Ubenyttede reserver: Dean Henderson, Tyler Reid, Tosin Kehinde.

Spillerstatistikk     Scoringsstatistikk     Tabell     Kamper/res.