U18 vant mot Wolves

United-juniorene, på bildet representert ved James Wilson, vant 6-1 mot Wolverhampton onsdag ettermiddag.

Uniteds U18-lag spilte hjemme mot ligaleder Wolverhampton Wanders onsdag ettermiddag, og kunne ta med seg tre poeng etter en overbevisende seier.

United tok ledelsen etter kun 6. minutter, og til pause stod det 3-1 for de rødkledde. I andre omgang sørget Fletcher for å nok en scoring, etterfulgt av en nydelig scoring av Croskery og Wilson. Dermed endte det 6-1 til United.

Ifølge kilder på Twitter var det United som ledet ann gjennom hele kampen. United vant til slutt overlegent, og seieren førte til at de passerte Wolverhampton i toppen av tabellen.

Manchester United U18 6-1 (3-1) Wolverhampton U18

Sted: AON Training Ground, Carrington
Dato: 28. august 2013
Tid: 15.00, skandinavisk tid

06. min.: 1-0 Harrop
29. min.: 2-0 Evans
34. min.: 3-0 Fletcher
39. min.: 3-1 Smith
49. min.: 4-1 Fletcher
74. min.: 5-1 Croskery
75. min.: 6-1 Wilson

United: Kieran O’Hara; Callum Evans (Tyler Reid 78), Ben Barber, Nicolas Ioannou, Ryan McConnell; Sean Goss, Josh Harrop, Matt Willock (Ruairi Croskery 63), Devonte Redmond; James Wilson, Ashley Fletcher

Ubenyttede reserver: Dean Henderson, Marcus Rashford

—————————————————

o. min: Kampen er igang
6. min: SCORING! 1-0 til United – og det er Josh Harrop som sender rødtrøyene i ledelsen. Det skjer etter godt forarbeid av Ashley Fletcher.
10. min: James Wilson, fjorårets toppscorer for U18, er nære ved å doble ledelsen. Runder keeper, men skuddet – fra spiss vinkel, smeller i stolpen.
29 min: SCORING! Og det er United igjen! Denne gang er det Callum Evans som er frempå og setter ballen i mål. Det skjer etter flott veggspill med Harrop. 2-0.
34. min: SCORING! Joda, dette begynner å se bra ut. United dominerer kampen, og Ashley Fletcher setter inn 3-0. Det betyr at United i øyeblikket har passert Wolves i toppen av tabellen. Målforskjell 7-2 mot 8-5.
39. min: SCORING! Men nei, ikke til United denne gang. Derimot er det redusering ved Wolves. 3-1. Forhåpentligvis en vekker for hjemmelaget, men samtidig en etterlengtet vitamininnsprøytning for Wolves, og det like før pause. Nå er Wolves igjen ligaledere – 9-5 mot 7-3 …

PAUSE

Første omgang er over på Carrington, og United leder 3-1 over Wolverhampton.

45. min: Andre omgang er i gang.
49. min: SCORING! Ashley Fletcher setter inn 4-1.
63. min: Bytte hos United: Croskery kommer inn for Willock.
74. min: SCORING! Croskery, som nettopp ble byttet innpå, setter inn 5-1 til United etter et velplassert skudd.
75. min: SCORING! Det tar kun ett minutt før Wilson finner nettmaskene nok en gang, og stillingen er nå 6-1.
78. min: Bytte hos United: Reid kommer inn for Evans.
90. min: Kampen er slutt!

Neste U18-kamp er 31. august mot Norwich. Mer info om denne kommer her på united.no.

Forhåndssak

Paul McGuinness’ purunge mannskap innledet sesongen ved å ryke på et 2-1-nederlag mot West Ham i London, men fulgte altså opp med full pott etter møtet med pottemakerlærlingene fra Staffordshire.

Nå, etter to bortekamper i starten, står omsider de unge rødtrøyene foran sesongens første hjemmekamp. Men, det er ingen tvil om at det venter en tøff oppgave. Gjestene fra Wolverhampton Wanderers har nemlig vist gryende storform, og topper tabellen med seks poeng etter sine to innledende kamper.

«Ulvene» innledet sesongen med utklassingssifrene 6-1 over Leicester City fra Avdeling Syd, og tok deretter tre nye poeng da Newcastle ble beseiret 2-1 i helgen. Nå, mot United-juniorene på Carrington, får de sjansen til virkelig å vise hva de er laget av.

Ikke tv-sendt

Kampen, som starter allerede klokken 15, skandinavisk tid, blir dessverre ikke dekket av MUTV. Dermed vil den heller ikke være tilgjengelig på TV2 Sumo.