U18 slo Wolves

Akademiet viste muskler.

Sjanser til tross; det varte og det rakk før Kieran McKennas mannskap fikk uttelling på sine forsøk, men til slutt var det ingen tvil.

Fra det øyeblikk rødtrøyene satte opp tempoet fra starten på 2. omgang, var det egentlig bare et tidsspørsmål før gjestene ville sprekke bakover.

At det var Angel Gomes som klarte å bryte seg inn i ulvereviret, var alt annet enn overraskende. Lagets toppscorer hadde på forhånd sørget for ti nettkjenninger, og her, nær  halvveis ut i omgangen, mottok han ballen på venstrevingen, skar inn i feltet og banket lærkulen inn i hjørnet.

Det så lenge ut til å bli med den ene scoringen, men fire minutter før slutt ble ledelsen doblet da Josh Bohui satte ballen i mål etter innlegg fra innbytter Zak Dearnley.
Men Dearnley var ikke ferdig. Han ville også på scoringslisten, og fikk det som han ville med en flott volley fire minutter på overtid. Et strålende og velfortjent punktum for U18-laget, som befinner seg på 2. plass på tabellen, ni poeng bak City, og med bedre målforskjell enn Liverpool.

United 3-0 (0-0) Wolves

U18 Premier League
Awn Training Complex, 4. feb. 2017

65. min.: 1-0 Gomes
86. min.: 2-0 Bohui
90+4 min.: 3-0 Dearnley

United: Alex Fojticek, George Tanner, Max Dunne, Lee O’Connor, Jake Kenyon, Callum Whelan, Ethan Hamilton, Indy Boonen (AidanBarlow, 78.), Angel Gomes (Thomas Sang, 87.), Nishan Burkart (Zak Dearnley, 61.), Josh Bohui.
Uben.innb.: Max Johnstone, Jake Barrett.

90(+4). SLUTT. Det ender 3-0. En overbevisende seier for unggutta, som fortsetter der de slapp mot Sunderland. Wolves yppet seg ved et par anledninger, men det var ingen tvil om hvor de tre poengene skulle lørdag formiddag.

Vi gratulerer Kieran McKenna og mannskapet med nok en seier!

90 (+3) MÅL! For en volley av Dearnley. Uttagbar og Scholes-inspirert.

85. MÅL! Gomes vender spillet fint, og det er Bohui som til slutt får æren av å sette ballen i mål.

83. Det er drøye ti minutter igjen av kampen, og United er dominerende i alle ledd.

64. MÅL! Angel Gomes med et herlig lite løp, før han bare plasserer ballen enkelt til side for keeper, fra ca 20 meter.

60. Flott innlegg, herlig heading, men fantastisk redning av sisteskansen til Wolves.

57. United presser og presser, men Wolves gjør en helhjertet innsats i forsvar – og er konstant klare for kontringer.

45. Andre omgang er underveis, og ved første øyekast ser det ikke ut som det er gjort noen bytter.

45. Pause. United er klart det beste laget, til tross for mulighetene Wolves har hatt. Gomes og Boonen har begge hatt flere gode involveringer, og det er ingen tvil om at Kieran McKenna ønsker å spille underholdende fotball.

44. Igjen så kommer Wolves til en stor mulighet, denne gangen fra et presist innlegg som triller gjennom sekstenmeteren. Heldigvis er det ingen som lukter den.

32. Nå har vi sett reprisen, og undertegnede stikker hodet frem og fastslår at den ballen var over streken. Det har til gjengjeld ingenting å si; det er fortsatt målløst på Carrington.

29. Wow. Hamilton og Gomes kombinerer, og førstnevnte skyter fra drøye 20 meter og ballen går stang, stang ut. Ballen så virkelig ut som den var over streken, men U18-kampene er ikke akkurat velsignet med Hawkeye-systemet.

28. Kampens første store mulighet går faktisk til Wolves, som får fyrt av et skudd som akkurat toucher treverket på vei ut. Fortsatt målløst.

12. Denne omgangen har strengt tatt kun handlet om United så langt, men de store sjansene har latt vente på seg. Angel Gomes har ved flere anledninger vist stor teknikk i sin tier-rolle.

1. Avspark! Wolves går rett i angrep etter en feilpasning på Uniteds midtbane, men skuddet går fint utenfor.

Manchester United: Fojticek; Tanner, Dunne, O´Connor, Kenyon; Whelan, Hamilton; Burkart, Gomes, Boonen; Bohui.

Benk: Johnstone; Barrett, Sang, Dearnley, Barlow.

Her kan du se hele troppen Wolves har tatt med seg til Carrington denne lørdagen: