OPPDATERT: McKennas gutter overbeviste stort på lørdag.

Lørdag formiddag møtte akademiet vårt Reading på Hoogwood Park.

Avspark var kl 12.00 (norsk tid), men dessverre gikk kampen bak lukkede dører.

Med mindre du var umiddelbar familie – fikk du derfor ikke innpass på Hoogwood Park.

Det tok ikke mer enn drøye 25 minutter før Callum Gribbin kontrollert satt ballen bak Readings sisteskanse, og sendte United i føringen.

United dominerte og hadde flere store muligheter i første omgang. Til pause var resultatet fortsatt 1-0:

McKennas gutter fortsatte der de slapp før pause, og okkuperte Readings banehalvdel. I det 57. minutt ble Aidan Barlow revet ned i boksen, og dommeren blåste straffe. Den tok unggutten selv:

Ti minutter senere reduserte Reading, også denne gangen fra straffemerket.

Den godfølelsen fikk Reading ha i ganske nøyaktig seks minutter, da Ethan Hamilton fyrte av fra drøye 20 meter – utagbart for keeper. Reading fikk nok et mål i det 88. minutt, men United tok aldri foten av gasspedalen – og videre mål fra Aidan Barlow og Zak Dearnley fastslo resultatet til 5-2.

Neste motstander for U18 er Arsenal førstkommende onsdag, 3. mai. London-laget har til gode å tape i sluttspillet så langt i år.

Full tabelloversikt kan du finne her.

Reading 2-5 (0-1) United

U18 Premier League – Merit Group
Hogwood Park, 29. april 2017, kl. 12.00

27. min.: 0-1 Gribbin
59. min.: 0-2 Barlow (str.)
66. min.: 1-2 Wallace
72. min.: 1-3 Hamilton
88. min.: 2-3 Odimayo
89. min.: 2-4 Barlow
90+2 min.: 2-5 Dearnley

United: Theo Richardson, George Tanner, Tyrrell Warren, Max Dunne, Jake Kenyon, Callum Whelan, Ethan Hamilton, Callum Gribbin, Aidan Barlow, Zak Dearnley, Josh Bohui

MERK:  Angel Gomes var ikke med i troppen grunnet en skade han pådro seg i Dallas Cup tidligere denne måneden. Skaden holder han også ute av sommerens U17-EM. Les mer her.