Seier for U18

Vant komfortabelt 2-0 hjemme mot Derby.

United beholder fjerdeplassen på tabellen med seier over Derby lørdag ettermiddag, takket være to scoringer av Marcus Rashford.

Det tok ikke mer enn tre minutter før gjestene kunne tatt ledelsen på Aon Training Complex. Gultrøyene angrep fra høyre, og et innlegg fra høyre ble hælsparket mot mål av Derbys nummer ni – men målvakt Dean Henderson var med på notene.

Syv minutter senere kunne Uniteds Joe Riley ha sendt United i ledelsen. Etter å ha trikset seg forbi en Derby-spiller inne i boksen, sendte han ballen rett på keeper på halv-volley – og Mo Adams måtte slå ut til corner.

Riley tok hjørnesparket selv, og svingte det inn til Marcus Rashford som dempet ballen og sendte ballen bak en sjanseløs Adams på halv-volley.

Drøyt ti minutt senere kunne Derby ha utlignet. United sov på en corner, og en Derby-spiller fikk skjære innover i 16-meteren før han skjøt på mål mens Henderson var ute på bærtur i feltet, men takket være en kompetent Tyler Reid som reddet ble det ingen baklengs.

Senere i omgangen fikk Derby to store sjanser på frispark, men Henderson reddet begge forsøkene fra like utenfor 16-meteren.

Bare minutter etter sidebyttet økte hjemmelaget til 2-0. Borthwick-Jackson slo lavt inn fra venstre, og Rashford satte ballen i lengste hjørne på direkten.

I det 50. minutt var Derby nok en gang nær en redusering. Borthwick-Jackson reddet først på strek, klarerte ut til en Derby-spiller som slo inn til gjestenes nummer syv. Han avsluttet på mål fra 13 meter, men Henderson reddet mesterlig.

United.no fulgte den MUTV- og TV 2 Sumo-sendte kampen med live-oppdateringer under.

Manchester United 2–0 (1-0) Derby

Sted og tid: Aon Training Complex, 28. februar 2015, 12:30.
Turnering: U18 Premier League

08. min.: 1-0 Rashford
47. min.: 2-0 Rashford

United: Dean Henderson, Tyler Reid, Cameron Borthwick-Jackson, Alex Tuanzebe, Timothy Fosu-Mensah, Jordan Thompson, Joe Riley, Devonte Redmond, Marcus Rashford, Callum Gribbin, Ruairi Croskery
Uben.innb.: Ro-Shaun Williams, George Dorrington, Zachary Dearnley, Oliver Rathbone, Ethan Hamilton

Derbys tropp: Mo Adams, Alex Babos, Josh Barnes, Eric Behrens, Tom Bennett, Jared Bird, James Carvell, Guy Clennett, Alex Cover, Sam Dryden, Kellan Gordon, Callum Guy, Max Lowe, Calum MacDonald, Tom Mellors, Jorna Moulton, Tom Rigby, Kyron Stabana, Jack Tuite, Charles Vernam, Ethan Wassall, Offrande Zanzala

Spillerstatistikk     Scoringsstatistikk    Tabell     Kamper og resultater

0: Kampen er snart igang.
1: Vi er igang!
3: Derby er nær ledelsen! Et innlegg fra venstre flikkes videre mot mål – men Henderson er med på notene.
9:, 1-0 UNITED: Joe Riley svinger inn et corner som til slutt ender opp hos Rashford som demper ballen og smeller ballen i mål på halv-volley!
11: Charles Vernam skrur et frispark lavt forbi muren, men Henderson redder.
20: United sover på en corner, og en Derby-spiller skjærer innover boksen og skyter på mål mens keeper Henderson er ute i feltet. Skuddet skrus mot mål, men Tyler Reid redder på streken.

PAUSE! 1-0 fremdeles.

45: Kampen er igang igjen.
48, 2-0 UNITED: Borthwick-Jackson slår lavt inn fra venstre, og Rashford setter ballen i lengste hjørne på direkten.
51: Derby nok en gang nær en redusering. Borthwick-Jackson redder først på strek, klarerer ut til en Derby-spiller som slår inn til gjestenes nummer syv. Han skyter på mål fra 13 meter, men Henderson redder mesterlig.
90: FERDIG.