Leeds United v Manchester United: U18 Premier League

U18-laget tapte miniderbyet

Uniteds U18-lag tapte serieåpningen.

Lørdag havnet av en eller annen grunn U18-serieåpningen litt i bakgrunnen – mon tro om kollisjonen med A-lagets serieåpning mot Leeds kan ha hatt noe med det å gjøre?

Mens A-laget smadret Leeds på hjemmebane, så ble det et bortetap mot byrivalen Manchester City på U18-nivå for nyetreneren Travis Binnion.

United stilte med et (relativt sett) svært ungt lag, med seks U16-spillere, så så veldig uventet var det vel ikke med tap i denne kampen.

Luca Barrington ga City ledelsen etter litt over en halvtime, og kort tid etterpå doblet Rico Lewis. Citys tredje mål kom fra innbytter Joel Ndala i kampens 78. minutt.

United-stopper Louis Jackson skal ha hatt en av Uniteds største sjanser, og det attpåtil på stillingen 0-0, mens Alejandro Garnacho (bildet øverst i saken) også hadde en god mulighet, men City-keeper Josh McNamara stod i veien ved begge anledningene.

De neste U18-kampene er også mot lag vi ikke er så glade i – lørdag neste helg kommer nemlig Liverpool på besøk til Carrington, før United gjester Leeds helga etter det igjen.

Manchester City 3-0 Manchester United