U18-laget smadret Newcastle

Det var ikke alt som var negativt med denne lørdagen om en ser på den med United-øyne.

Samtidig som A-laget tapte borte mot Arsenal, så spilte også U18-laget kamp på Carrington.

Heldigvis gikk det bedre for Travis Binnions mannskap, i oppgjøret mot bunnplasserte Newcastle.

United vant nemlig 6-0 mot geordiene, etter mål fra Omari Forson (x2), Sam Mather, Maxi Oyedele, Joe Hugill og Ethan Ennis.

Dermed vant United til sammen 11-0 mot Newcastle denne sesongen, siden det ble 5-0 i bortekampen i oktober.

Den gang scoret Joe Hugill hat trick, mens Sam Mather og Sam Murray scoret de to andre målene.

Manchester United v Newcastle United: U18 Premier League
SCORET UNITEDS SISTE MÅL: Ethan Ennis.

Forson og Mather ordnet de tre første målene

Det stod bare 1-0 til pause, etter et mål fra Omari Forson. Han var våken da Newcastle ikke klarte å klarere et Sam Mather-innlegg, og dunket inn Uniteds første.

Mål nummer to kom noen minutter etter pause da Dan Gore fant Sam Mather med en flott pasning, og Mather lurte bort en Newcastle-spiller inne i boksen før han sendte ballen i krysset.

I det 54. minutt var kampen i praksis avgjort da Forson scoret sitt andre mål for dagen, med en kald avslutning i mål etter en fin pasning fra Charlie McNeill, som faktisk gikk målløs gjennom denne kampen (men som i det minste endte opp med to målgivende pasninger).

forson230422
TOMÅLSSCORER MOT NEWCASTLE: Omari Forson.

Alle tre innbytterne scoret mål

Resten av målene var det de tre innbytterne som sørget for.

Først var det Maxi Oyedeles tur. Etter litt klabb og babb etter et Joe Hugill-skudd så klarte Oyedele å kjempe ballen i mål, og det stod 4-0 til United.

Så scoret Hugill selv. Den tidligere Sunderland-spilleren fikk ballen fra en annen med bakgrunn fra Sunderland, nemlig Logan Pye. Hugill fikk ballen litt ute til venstre, gikk innover, og skjøt ballen via Newcastle-keeperen og inn i målet.

Det siste målet ble scoret av formspilleren Ethan Ennis (som har en langt mørkere fortid enn Pye og Hugill, siden han kom fra Liverpool-akademiet!). Han fikk ballen fra Charlie McNeill, og fant seg rom før han fastsatte sluttresultatet til 6-0.

En fin seier for United, som ligger på fjerdeplass på U18-tabellen, med svært gode muligheter til å klatre opp på tredjeplass innen sesongslutt.

Se terminlista her, og tabellen for U18-ligaen ligger her.

hugillpye230422
STOD BAK MÅL MOT ERKERIVALEN TIL GAMLEKLUBBEN: Joe Hugill (målscorer) og Logan Pye (målgivende pasning).

U18: Manchester United 6-0 Newcastle United

U18 Premier League (North)
Carrington

Mål: 1-0 Omari Forson (15.), 2-0 Sam Mather (48.), 3-0 Forson (54.), 4-0 Maxi Oyedele (64.), 5-0 Joe Hugill (78.), 6-0 Ethan Ennis (88.).

Manchester United: Tom Wooster – Marc Jurado, Tyler Fredricson, Sonny Aljofree, Logan Pye – Dan Gore, Kobbie Mainoo (Maxi Oyedele, 63.) – Omari Forson (Ethan Ennis, 70.), Isak Hansen-Aarøen (Joe Hugill, 62.), Sam Mather – Charlie McNeill.
Ubenyttede innbyttere: Eric Hanbury, Sam Murray.