malen

U18-laget videre tross tap

Manchester Uniteds tapte 0-2 mot West Brom, men er likevel videre som gruppevinnere.

Høstens storseire over henholdsvis Birmingham (8-2) og Wolverhampton (4-2), ble dermed avgjørende for Travis Binnions unge United-mannskap i kampen om en sluttspillplass i sesongens Premier League Cup.

West Brom 2-0 (0-0) Manchester United

Premier League Cup, West Brom Training Ground.

1-0: Archie Oliver (66), 2-0: Reyes Cleary (83)

G Gore (65), Fredricson (75)

United: Tom Wooster – Marcus Lawrence (Omari Forson 60), Sonny Aljofree. Tyler Fredricson, Sam Murray – Dan Gore, Kobbie Mainoo, Ruben Curley (Louis Jackson 46)– Sam Mather – Manni Norkett, Ethan Ennis (Alejandro Garnacho 68).

Uben.innb.: Eric Hanbury.

Live:

Slutt: United taper 0-2 mot West Brom etter en tafatt og tam forestilling. Heldigvis er United uansett videre til sluttspillet som gruppevinnere.

90 min: Omari Forson skyter, men helt ufarlig.

89 min: Alejandro Garnacho prøver å redde litt av æren for United, men blir stanset i siste liten.

85 min: En solid redning av Wooster forhindrer 3-0 til vertene. United går litt opp i limingen her nå.

83 min: 2-0 til West Brom. Kraftspissen Reyes Cleary får et langt fremspill og fyrer løs forbi en noe passiv Wooster i United-målet.

79 min: United på en sjelden visit i hjemmelagets 16-meter, men det klareres.

78 min: West Broms målscorer Archie Oliver får gult kort.

75 min: Takket være den solide målforskjellen vil United gå videre som gruppevinner selv med tap mot West Brom, men dette har vært en skuffende kamp av unggutta. Det er hjemmelaget som har vært best etter scoringen.

68 min: Alejandro Garnacho erstatter Ethan Ennis.

68 min: Nå blir det spennende å se om United kan svare.

66 min: West Brom tar ledelsen. Frisparket lempes inn i feltet, ballen havner hos Archie Oliver som scorer. Tom Wooster er sjanseløs.

65 min: Uniteds Dan Gore får gult kort etter en stygg takling.

60 min: United bytter. Omari Forson kommer inn for Marcus Lawrence.

57 min: Stor sjanse for United. Norkett finner Mather med en pasning, men Mather skyter utenfr fra skrått hold.

54 min: Brukbar sjanse for United. Innbytter Louis Jackson header over etter et frispark.

48 min: Brukbar mulighet for vertene, men Tom Wooster er våken og avverger.

46 min: United har gjort et bytte i pausen. Louis Jackson har erstatter Tyler Fredricson.

46 min: Lagene er i gang igjen

Pause

45 min: Sam Murray fosser frem på venstrekanten, men innlegget blokkeres. Det er det siste som skjer i en kjedelig og sjansefattig 1. omgang.

41 min: Norkett prøver å komme seg fri, men bli stanset i vertenes 16-meter. Norkett hadde også et brukbart skuddforsøk noen minutter tidligere, men det ble resultatløst.

33 min: West Brom står uten poeng og uten scoringer på sine to første kamper i denne turneringen, men gir United tøgg motstand her.

30 min: Halvtimen passeres. Vi venter fremdeles på den første scoringen.

25 min: United-keeper Tom Wooster får litt trøbbel med et tilbakespill på den humpete banen, men velger det trygge og klarerer greit.

20 min: United får frispark fra rundt 20 meter. Skuddet blir ufarlig.

19 min: West Brom med en halvsjanse, men United-keeper Tom Wooster slår til corner. Den blir resultatløs.

18 min: Det er en ganske fin vinterdag i Midlands, men banen ser ikke veldig bra ut.

15 min: Fremdeles ikke all verden å melde om. Ingen sjanser så langt.

11 min: En kjapp forklaring på hva Premier League Cup er:

Fra og med 2017/18-sesongen ble U18 Premier League Cup introdusert som en ekstra turnering. Lagene deles inn i syv grupper med fire lag i hver gruppe. Alle lag spiller mot hverandre én gang, altså tre kamper.

De syv gruppevinnerne går videre sammen med den beste gruppe toeren.

Manchester United leder sin gruppe før dagens oppgjør mot West Brom etter to av to mulige seiere og ett poeng her vil garantere avansement for United.

7 min: Det har vært en rolig start på oppgjøret uten sjanser så langt.

1 min: Kampen er i gang