U18-tap mot Middlesbrough

Som A-lag, så U18-lag: Det raknet i forsvaret i andreomgangen.

Manchester Uniteds U18-lag fikk besøk av Middlesbrough i årets sjette ligakamp.

United hadde ikke hatt noen veldig imponerende sesongstart. I tre av kampene hadde McGuinness’ mannskap gått målløse av banen, sist i bortetapet mot ligaleder Manchester City. Middlesbrough tapte sine første to ligakamper, men gikk inn i denne kampen med tre seiere på rad.

I forrige hjemmekamp ble Demetri Mitchell matchvinner for United, og han scoret også samtlige tre mål i bortekampen mot Newcastle. Stortalentet var altså fortsatt eneste målscorer for United i U18-ligaen denne sesongen, og det forble han også etter denne kampen, dessverre.

United var det beste laget i første omgang, og nevnte Mitchell har evnen til å skape kaos i et motstanderforsvar. United hadde noen enorme sjanser, og det var utrolig at det stod 0-0 til pause.

England U17 v Turkey U17 - International Friendly
UT MED SKADE: Demetri Mitchell.

Mitchell løp rundt med en skade det siste kvarteret av omgangen, og gikk ut i pausen. Det tok mye av kreativiteten ut av United-angrepet, som fremstod langt mer statisk etter pause. Rashford hadde en heading i tverrliggeren, og Joe Riley hadde et godt innlegg fra høyresiden, men ellers skapte United minimalt.

I tillegg raknet det defensivt, på en førstelaget-mot-Leicester-aktig måte. United var uheldige da et skudd gikk i RoShaun Williams og inn på ledermålet, men etter det var det hovedsaklig svake enkeltmannsprestasjoner som ødela. Tyler Reid burde gjort det bedre da Middlesbrough kontret inn sitt andre, og samme mann ble kreditert det tredje målet da hans svake tilbakespill ikke ble stoppet av keeper Dorrington. Skyldfordelingen får de ta seg imellom, men ingen av de imponerte i andreomgangen.

Alt var ikke helsvart, det var en del bra som ble vist i førsteomgangen, og Tuanzebe i United-forsvaret ser svært imponerende ut. Men han løp mye frem offensivt for å prøve å hjelpe til mot slutten, og da slet United-forsvaret tungt mot et Middlesbrough-lag som kontret bra. Det ble til slutt et fortjent 0-3-tap.

Manchester United 0-3 (0-0) Middlesbrough

Sted og tid: Carrington, 27. september 2014, 13.30.
Turnering: U18 Premier League

Uniteds lag: Dorrington – Reid, Tuanzabe, Williams, Borthwick-Jackson – Riley, Thompson, Redmond, Mitchell (McTominay, 46.) – Croskery (Warren, 60.?), Rashford.

Ubenyttede innbyttere: Rathbone, Henderson (?).

Spillerstatistikk     Scoringsstatistikk    Tabell     Kamper og resultater

LIVE

15.18: SLUTT! Svak forestilling av United i denne omgangen. Manchester United 0-3 Middlesbrough.

15.15: MÅL! 0-3. Selvmål, tabbe av Dorrington. Men godt hjulpet av Reid, som var sistemann på ballen. Vanskelig tilbakespill fra Reid, men Dorrington burde nok stoppet den likevel. Dårlig konsentrasjonsnivå på slutten her.

15.13: Chapman nesten alene med Dorrington, litt presset av Williams, men skuddet hans er ikke godt nok. Kunne fort blitt 3-0 til bortelaget.

15.12: Går mot tap. United ser ikke ut til å ha to mål i seg her.

15.04: Godt innlegg fra Riley, og McTominay kaster seg frem for å styre den i nettet, men keeper er modig ute og fanger ballen.

15.01: Paddy McNair starter for førstelaget i dag. Se resten av laget i toppsaken på United.no…

14.57: Vi minner om at dette er et godt Middlesbrough-lag, men dette har vært en dårlig andreomgang av United uansett.

14.56: MÅL! 0-2. Tyler Reid misser litt i forsvarsspillet, Dorrington rykker ut, og en lekker lobb ender i nettet.

14.54: Veldig interessant å høre på Les Kershaw. Snakker mye om holdninger, og hvordan United praktiserer der.

14.53: Der er Middlesbrough heldige at ikke Rashford utligner for United. Header i tverrliggeren.

14.51: MÅL! Middlesbrough leder. Et Middlesbrough-skudd går via RoShaun Williams, og lurer med det Dorrington.

14.51: Frispark innover fra Middlesbrough, men Dorrington har kontroll.

14.44: United har byttet inn Warren for Croskery.

14.39: United fremstår mer forutsigbare offensivt enn når Mitchell er med. Men fortsatt flere gode spillere der, og dette er en fin sjanse for de til å ta ansvar.

14.35: Nå er det hovedkommentatorens mikrofon som ikke fungerer! Ingen super dag for MUTV akkurat nå. For håpe det blir en bedre dag for Uniteds U18-lag. Ja, og førstelag. Blir spennende å se om United får til mye fremover offensivt nå uten Mitchell. Boro har begynt best.

14.31: Andre omgang er i gang! McTominay har kommet inn for Mitchell. Kershaw likte ikke sveisen hans…

14.29: Det nærmer seg andreomgangen, og nå har jammen ekspertkommentator Les Kershaw en mikrofon som fungerer også!

14.16: Pause! Det står 0-0 på Carrington.

14.13: Undertegnede er ikke akkurat en fysioterapeut, men er overrasket over at Mitchell fortsatt løper rundt der utpå. Løper han av seg skaden? Ser ikke helt slik ut. Blir nok byttet ut i pausen.

14.12: Bra angrep av Middlesbrough, Tuanzebe må gi corner. Dorrington bokser den ut, og Reid får klarert.

14.08: Ikke snakk om at Mitchell kan fullføre. Halter, og har tydelig vondt. Sikkert ikke alvorlig, men bør tas av. Corner til Middlesbrough nå, men blir ikke noe spesielt av.

14.06: Ti minutter igjen av omgangen. Mitchell sliter litt med en liten skade. Veldig synd for United om han må ut.

14.03: For de av oss som er interesserte i slikt: United har en fin lokal stamme i dette laget. Godt å se. Den Kongo-fødte kapteinen Tuanzebe vokste opp i Rochdale, og Borthwick-Jackson, Williams, Mitchell, Redmond og Ashford er også lokale spillere.

14.01: Mitchells hurtighet er vanskelig å håndtere for Boro-forsvaret. Løp gjennom forsvaret nå, men avslutningen var ikke god nok. Ny sjanse kort tid etterpå.

13.59:  Tuanzebe er virkelig ikke lett å komme forbi. Boro har gjort noen forsøk. Optimistisk gjeng.

13.49: Les Kershaw er MUTVs ekspertkommentator her (men mikrofonen hans fungerer ikke foreløpig!), og Sir Alex Fergusom omtalte Kershaw en gang som sin beste signering. Var sjefsspeider i United før. United med en brukbar sjanse nå, men Boro holder foreløpig unna.

13.43: Utrolig at ikke United tok ledelsen nettopp! Trippelsjanse (minst). Rashford spesielt svært nære, men også Mitchell kunne ha scoret.

13.41: Nå er lagoppstillingen over oppdatert. Benk ikke klart ennå. Det står 0-0.

13.36: MUTV anerkjenner at de har tekniske problemer… med lyden. Forhåpentligvis blir både lyd og grafikk ordnet snart. Dorrington med redning for United nå, gir corner til Middlesbrough. Den blir det ikke noe av.

13.33: Der kom det plutselig bilder! Kampen er i gang. Virker som om de har nedprioritert litt dekningen av kampen litt, for det står ingenting om hvor lenge det har blitt spilt. Ja, for alt vi vet kan det allerede ha blitt mål!

13.30: 13.30 er tidspunktet som har blitt oppgitt av klubben selv, så vi håper MUTV snart kommer med bilder fra kampen.

13.20: Sendingen hos MUTV er foreløpig ikke i gang, og vi har ikke fått tak i lagoppstillingene på andre måter heller.