Manchester United v Manchester City: U18 Premier League

U18: Fikk juling mot erkerivalen

United ble lørdag ettermiddag smadret 0-5 av Liverpool hjemme på Carrington, og står nå med null poeng og 0-8 i målforskjell etter de to første serierundene av U18-ligaen.

Det høres ille ut – og dette var jo heller ikke en god kamp av Travis Binnions mannskap – men Uniteds lagoppstillinger i disse to kampene har bestått av litt for mange spillere som ikke har vist stort på U18-nivå ennå, og United har vært en del yngre enn sine motstandere i begge disse kampene, og tap har derfor vært ventet.

Oakley Calonnier var kampens store spiller med tre mål for bortelaget.

Liverpool best i førsteomgangen

Liverpool kom til de første avslutningsforsøkene i denne kampen, og det ene skuddet var ganske farlig, men Radek Vitek i United-buret fikk avverget.

Det klarte han dog ikke i det 11. minutt, da Oakley Cannonier sendte Liverpool i ledelsen da han var først på et godt innlegg fra Liverpools høyreback.

United kom etter hvert i omgangen mer med i kampen, og angrepsspilleren Manni Norkett fikk en god mulighet etter et Logan Pye-innlegg, mens Norkett også skapte en livsfarlig situasjon da han slo inn fremfor mål… men dessverre var det ingen røde der.

Etter litt mer enn en halvtime var det heller Liverpool som økte ledelsen. Luca Stephenson fikk ballen utenfor sekstenmeteren i etterkant av et hjørnespark, og han fyrte lavt av, og Viteks sikt var litt hindret, og ballen endte i mål.

United var vel så gode som Liverpool i andre halvdel av førsteomgangen, men stillingen var 0-2 til pause.

Leeds United v Manchester United: U18 Premier League
KLARTE IKKE Å SCORE MOT LIVERPOOL: Alejandro Garnacho (og lagkameratene), her i aksjon mot Leeds i fjorårssesongen.

3-0, 4-0 og 5-0

United kunne fort ha redusert i andreomgangen før Liverpool heller begynte å øke ledelsen.

Først rundet Oakley Cannonier United-målvakt Radek Vitek, og satte ballen i det tomme målet, og i det 66. minutt fullførte Cannonier sitt hat trick etter at Vitek forærte Liverpool ballen. Med litt over et kvarter igjen la Terence Miles på til 5-0 for Liverpool,

Flere mål ble det ikke, selv om United avsluttet kampen med ni utespillere etter at Marc Jurado måtte gi seg med rundt ti minutter igjen.

U18-laget møter Leeds neste helg, og forhåpentligvis går det bedre enn de to første kampene. For øyeblikket ligger Travis Binnions lag, ikke overraskende, på sisteplass i U18-ligaen.

Manchester United 0–5 (0-2) Liverpool

U18 Premier League
Carrington

Mål: 0-1 Oakley Cannonier (11.), 0-2 Luca Stephenson (32.), 0-3 Cannonier (61.), 0-4 Cannonier (66.), 0-5 Terence Miles (74.).

Manchester United: Radek Vitek – Marc Jurado, Louis Jackson, Tyler Fredricson (Rhys Bennett, 58.), Logan Pye – Finley McAllister (Maxi Oyedele, 58.), Kobbie Mainoo – Malachi Sharpe, Sam Mather, Alejandro Garnacho (Daniel Gore, 67.) – Manni Norkett.
Ubenyttede innbyttere: Sam Murray, Eric Hanbury.

Her kommer de aller viktigste oppdateringene (mål, røde kort, bytter, osv.) fra oppgjøret, før vi etter kampen kommer med et kampreferat.

1: Kampen er i gang på Carrington.

5: God sjanse for Liverpool, men keeper Vitek får slått ballen til et hjørnespark. Det hjørnesparket ender etter hvert i et nytt Liverpool-skudd – eller kan vi kalle det skudd, egentlig? Ballen triller inn til Vitek i United-buret.

11: MÅL. Liverpools høyreback får slått inn, og inne i feltet kommer Liverpools Oakley Cannonier først på ballen, og setter den i mål. Skuffende, men kanskje ikke så uventet.

13: Logan Pye slår et bra innlegg fra venstre, og Manni Norkett header ballen rett på keeper. Brukbar sjanse. Uniteds første.

24: Alejandro Garnacho og United med brukbar kontring, men Garnacho blir stoppet før han får slått inn til Norkett. United-corner ender med å bli til en ny corner. Den havner hos Pye, men han får skuddet sitt blokkert, og Liverpool får bort ballen fra farlig område.

32: MÅL. Liverpool-kaptein Luca Stephenson får ballen utenfor sekstenmeteren etter et hjørnespark, og får altfor god tid. Ballen går inn i hjørnet.

38: Meget bra forsøk av Alejandro Garnacho, men keeper får slått den unna.

PAUSE.

46: Andre omgang er i gang på Carrington.

52: God skuddmulighet for høyreback Marc Jurado, men skuddet går like utenfor.

58: BYTTER: Finlay McAllister og Tyler Fredricson erstattes av Maxi Oyedele og Rhys Bennett.

58: Liverpool burde ledet med tre mål etter at både Louis Jackson og keeper Vitek roter i eget forsvar.

61: MÅL. 3-0 til bortelaget. Cannonier kommer seg rundt keeper og får skutt ballen i mål. Luktet kanskje litt offside.

66: MÅL. 4-0 til Liverpool. Cannonier fullfører hat-tricket, men hva i all verden gjorde Radek Vitek der? Forærte Liverpool ballen.

67: BYTTE: Daniel Gore erstatter Alejandro Garnacho.

74: MÅL. Liverpool kommer seeg til et skudd, Vitek redder, og ballen havner hos Terence Miles som litt for enkelt får satt ballen i mål.

81: Ser ut til at United må avslutte med ti spillere – Marc Jurado fikk en smell, og det virker ikke som at han kan fortsette.