Overtidsseier for U18-laget

Oliver Rathbone avgjorde mot et godt Derby-lag.

Sist snudde United 0-2 til 3-2 mot Everton, en imponerende prestasjon. Også denne gangen, mot Derby på Moor Farm, mangler viktige spillere som Fosu-Mensah og Gribbin i startoppstillingen, men denne gangen er begge med på benken. De har begge vært på landslagsoppdrag, noe som var grunnen til at de mistet Everton-kampen, og kanskje var dette også grunnen til at de startet på benken i dag.

Det stod 0-0 til pause, og det skal visstnok United hatt grunn til å være fornøyd med, siden Derby skal ha vært det klart beste laget. Etter en time kom Fosu-Mensah og Gribbin inn for United. De erstattet henholdsvis Thompson og Croskery.

McGuinness’ bytter viste seg å bli avgjørende, men det var den tredje innbytteren, Oliver Rathbone (kom inn for Demetri Mitchell), som til slutt endte opp med å score på overtid. Uniteds U18-lag vant dermed på skikkelig United-vis mot et Derby-lag som har et godt akademi. Rathbones mål blir beskrevet av Uniteds offisielle twitterkonto som noe lignende som Rooneys mål mot West Ham i fjor, så definitivt fra distanse, i så fall!

U16-laget-laget vant for øvrig 3-0 mot samme motstander.

Manchester Uniteds lag: