Leeds United v Manchester United - U18 Premier League

Scoret igjen, men det holdt ikke helt inn

Jack Moorhouse og Manni Norkett (bildet øverst i saken) sendte begge United i ledelsen i denne kampen, men begge gangene utlignet Burnley, og det endte 2-2 i U18-kampen mellom de to lagene.

Det er trolig Burnley klart mest fornøyd med.

Uniteds U18-lag har fortsatt ikke tapt siden andre serierunde i august, men skulle nok gjerne hatt tre poeng her likevel.

Moorhouse med sitt første

Det tok litt tid før det skjedde noe veldig interessant i en ikke altfor velspilt førsteomgang.

United var det beste laget, uten at det var snakk om en fullstendig overkjøring, og skapte også de beste sjansene. Manni Norkett var lenge nærmest, for United, mens Burnley hadde sin beste sjanse etter litt over halvspilt omgang da et relativt veikt skudd ble enkelt reddet av Radek Vitek.

Med litt over fem minutter igjen av ordinær tid i førsteomgangen så kom målet for United. Sam Mather prøvde å slå en lur pasning inn i Burnley-boksen, og den traff kanskje ikke en lagkamerat, men den skapte litt kaos mellom Burnley-spillere som gikk litt i veien for hverandre, og plutselig havnet ballen hos Jack Moorhouse, som satte ballen i mål.

Hans første mål på dette nivået, i sin andre kamp, var nok til at United gikk til pause med en 1-0-ledelse.

Manchester United U16 v Coleraine: SuperCupNI
SENDTE UNITED I LEDELSEN: Jack Moorhouse.

Burnley-utligning, men Norkett slo tilbake

Det tok ikke lang tid av andreomgangen før utligningen kom.

Uniteds forsvarsspill var ikke veldig imponerende da Burnley plutselig var gjennom. Radek Vitek kom ut og stoppet den ene Burnley-spissen, men ballen havnet hos Kade Ratchford, som satte ballen i United-nettet.

Begge lag hadde brukbare sjanser til å score mål nummer to, og kanskje spesielt Uniteds Manni Norkett var nær scoring, og til slutt kom den også for Norkett.

United hadde to hjørnespark på rad, og det andre ble headet ut igjen til Sam Mather slik at han fikk slått inn for tredje gang på kort tid. Det innlegget var perfekt, og Norkett fikk sendt den i mål med en uortodoks avslutning, og dermed var United tilbake i ledelsen.

På tredje forsøk kom utligningen

Burnley hadde en sluttspurt på lager, og Radek Vitek måtte to ganger i aksjon med viktige redninger.

I det 89. minutt klarte ikke Vitek å hindre Burnley for tredje gang på få minutter.

Et frisparkinnlegg lå plutselig i nettet, muligens etter en liten retningsforandring rett fremfor Vitek, og 2-2 ble sluttresultatet.

Burnley 2–2 (0-1) Manchester United

U18 Premier League
The Barnfield Training Centre

Mål: 0-1 Jack Moorhouse (39.), 1-1 Kade Ratchford (48.), 1-2 Manni Norkett (76.), 2-2 Joe Bauress (89.).

Manchester United: Radek Vitek – Habeeb Ogunneye, Tyler Fredricson, Sonny Aljofree, Rhys Bennett – Dan Gore, Maxi Oyedele – Ethan Ennis, Jack Moorhouse (Kobbie Mainoo, 61.), Sam Mather – Manni Norkett.
Innbyttere: James Nolan, Eric Hanbury, Jack Kingdon, Adam Berry.

1: Kampen er i gang!

15: United klart best det første kvarteret, og United har hatt noen muligheter allerede. God sjanse for Norkett nå nettopp.

23: Habeeb Ogunneye fikk seg en smell nå i et taklingsforsøk hvor han skaffet United et hjørnespark, men det ser ut til at han kan fortsette.

27: Burnley kommer seg til et skudd, men Radek Vitek er kjapt nede og tar den ikke altfor gode avslutningen.

39: MÅL! Jack Moorhouse scorer for United, hans første U18-mål (i sin andre kamp på dette nivået). Målet kommer etter litt kaos i Burnley-boksen, hvor Burnley-spillerne går litt i veien for hverandre etter en Sam Mather-pasning.

PAUSE.

46: Andre omgang er i gang.

48: MÅL. Ratchford utligner for Burnley. Ikke veldig imponerende forsvarsspill av United der.

55: Burnley nesten gjennom, men en våken Vitek er ute og hindrer det i å bli en sjanse av det.

61: BYTTE: Kobbie Mainoo kommer inn for målscorer Moorhouse.

62: Rhys Bennett nære ved å få hodet på et hjørnespark.

64: Kjempesjanse! Manni Norkett-skudd tilsynelatende reddet på streken, men reprisen viser vel at den ville gått stolpe ut. Ny sjanse for Norkett umiddelbart etterpå, men får ikke sendt avgårde noe skikkelig skudd.

76: MÅL! Manni Norkett! Et hjørnespark heades ut igjen til cornertaker Sam Mather, som slår et nytt innlegg inn. Det er glimrende slått, og Norkett skifter retning på ballen, og United er tilbake i ledelsen.

85: Glimrende Vitek-redning fra et Burnley-skudd!

86: Ny Vitek-redning. United har ikke vunnet dette ennå.

89: MÅL. En liten retningsforandring på et frisparkinnlegg setter Vitek ut av spill. 2-2. Joe Bauress krediteres målet.