Hansen-Aarøen med kampens beste mål da U18-laget knuste Boro

U18-laget vant 4-1.

Manchester Uniteds U18-lag knuste Middlesbrough 4-1 på Rockliffe Park fredag ettermiddag.

Joe Hugill (x2), Charlie Wellens og Isak Hansen-Aarøen scoret målene for United, mens Pharrell Willis reduserte for Middlesbrough. Spesielt Hansen-Aarøens mål var av det vakre slaget.

Det er viktig å påpeke at Middlesbrough absolutt ikke er noen enkel motstander. Før kampen lå Boro på andreplass og United på femteplass, selv om tabellen løy litt. United hadde nemlig spilt to kamper færre enn de andre motstanderne.

Etter denne seieren har United gått opp på fjerdeplass, og er nå ett poeng bak Boro, og to poeng bak Manchester City, som nå har én kamp mer spilt enn United.

JUBEL: Her etter Joe Hugills første av to mål.

Drømmestart

Det tok bare litt over to minutter før ballen havnet i nettet, og det var kanskje ingen enorm overraskelse at det var Joe Hugill som scoret målet.

Middlesbrough klarte ikke å få klarert skikkelig i egen boks, og ballen havnet hos Hugill, som dunket til på direkten. Ballen spratt litt vanskelig, og gikk via keeper og inn. Ikke optimalt keeperarbeid, men bra av Hugill uansett, og en kjempestart for United.

Det ble ikke noe stormkjør mot Boro-målet. Garnacho hadde et brukbart skuddforsøk i det 12. minutt, men det ble litt for mange motspillere i veien for spilleren som i forrige U18-kamp scoret sitt første United-mål. Ellers skjedde det lite interessant det første kvarteret.

MÅLFARLIG: Joe Hugill, her i kamp om ballen med noen Middlesbrough-spillere.

Boro nærmere 1-1 enn United var 2-0

Resten av andreomgangen var vel egentlig Middlesbrough knepent det beste laget, eller i alle fall laget som skapte de farligste mulighetene, gjerne ved Josh Coburn.

Det ble mest halvsjanser, men ved noen anledninger kunne det blitt farlig.

For eksempel var Coburn gjennom United-forsvaret i det 25. minutt, men Zidane Iqbal kan mer enn det offensive, og slo til med et herlig defensivt løp og en like god defensiv takling som hindret Coburn i å komme seg til skudd.

Det holdt også på å gå helt galt på overtid da svensken Johan Guadagno i United-buret ga ballen til Rhys Bennett på et tidspunkt hvor Bennett absolutt ikke burde fått ballen, og Boro vant ballen i livsfarlig posisjon og kunne fort utlignet – men United fikk hindret mål. Middlesbrough ville ha straffespark, uten å få medhold fra dommeren, og vi var nok litt heldige i den situasjonen.

Garnacho stod for mange av Uniteds beste øyeblikk i førsteomgangen – han ser ut som en lovende spiller. Det stod 1-0 til United til pause.

SPENNENDE SPILLER: Alejandro Garnacho (i bakgrunnen: Martin Svidersky, kaptein denne fredagen).

To raske mål

Starten på andreomgang hadde noen sjanser til begge lag, men målene kom bare Uniteds vei.

I det 58. minutt kom 2-0: Iestyn Hughes løp fremover med ballen fra sin høyrebackposisjon, fant Dillon Hoogewerf, som spilte fremover mot Hughes (fortsatt på løp) igjen, og Hughes fikk kjempet ballen inn fremfor mål hvor Joe Hugill kom og satte inn sitt andre for dagen.

Kort tid etterpå angrep United igjen på den andre siden, og det endte med at Garnacho la ballen tilbake til Charlie Wellens, som med et fint skudd med venstrefoten sørget for 3-0 for Neil Ryans lag.

U18-SJEF: Neil Ryan.

Boro-redusering og Isak-mål

United begynte å gjøre bytter, og Zidane Iqbal, Alejandro Garnacho og målscorer Charlie Wellens ble etter hvert erstattet av Charlie McNeill, Charlie Savage og Isak Hansen-Aarøen. United beholdt overtaket i kampen, men så reduserte plutselig Middlesbrough i det 81. minutt med et Pharrell Willis-langskudd som så ut som det overrasket Johan Guadagno litt.

Rett etterpå hadde Boro to sjanser, og det så ut som om det kom en sluttspurt, men heldigvis døde den sluttspurten ut litt, og det ble heller United som scoret – og for et mål det var.

Innbytter Hansen-Aarøen fikk ballen ute på høyresiden, og han danset seg gjennom Boro-forsvaret ved å ri av noen taklinger før han kaldt satte ballen forbi keeper Oliver Swann. Et finfint mål av nordmannen!

Det endte 4-1 til United.

Middlesbrough 1–4 (0-1) Manchester United

U18 Premier League
Rockliffe Park

Mål: 0-1 Joe Hugill (3.), 0-2 Hugill (58.), 0-3 Charlie Wellens (60.), 1-3 Pharrell Willis (81.), 1-4 Isak Hansen-Aarøen (91.).

Manchester United: Johan Guadagno – Iestyn Hughes, Rhys Bennett, Björn Hardley, Álvaro Fernández – Martin Svidersky (C), Zidane Iqbal (Charlie Savage, 66.) – Charlie Wellens (Isak Hansen-Aarøen, 71.), Dillon Hoogewerf, Alejandro Garnacho (Charlie McNeill, 66.) – Joe Hugill.
Ubenyttede innbyttere: Radek Vitek, Marc Jurado.

LIVE:

1: Kampen er i gang!

3: MÅL! Joe Hugill dunker ballen i mål. Ikke supert keeperarbeid (eller forsvarsarbeid), men uansett bra av Hugill.

23: Halvspilt førsteomgang, og egentlig ganske lite som har skjedd siden målet. Noen nesten-sjanser. Rhys Bennett, som ble 17 år for noen uker siden, gjør en del bra i United-forsvaret.

25: Nesten en kjempesjanse for Middlesbrough. Josh Coburn er gjennom, men en kjempetakling fra Zidane Iqbal hindrer han i å skyte. Litt kaos på den påfølgende corneren.

32: Garnacho løper gjennom Boro-forsvaret, og prøver å overraske keeper med et tåskudd, men får bare et hjørnespark (som Boro får klarert).

44: Garnacho har egentlig stått for de fleste av Uniteds gode øyeblikk i denne kampen. Spennende 16-åring!

45+1:  Keeper Guadagno setter Rhys Bennett i en nesten umulig posisjon som gir Boro en sjanse, men heldigvis overlever vi den situasjonen. Hjemmelaget ropte på straffespark, og de hadde nok muligens et poeng! Bennett og Guadagno heldige der.

PAUSE.

46: Andre omgang er i gang. Ingen bytter.

54: Hoogewerf tar ned ballen på fint vis, og kommer seg til skudd. Dessverre er skuddet altfor høyt.

55: Bra United-angrep ender med et fint og lavt innlegg av Charlie Wellens, og så er ikke Garnacho så langt unna å treffe mål.

58: MÅL! Hugill igjen! Herlig United-angrep. Dillon Hoogewerf og spesielt Iestyn Hughes med bra forarbeid før Hugill setter ballen i mål.

60: MÅL! Charlie Wellens denne gangen. Nytt bra United-angrep. Wellens fikk ballen fra Garnacho.

66: BYTTER: To Charlie-er kommer inn for United. Charlie Savage og Charlie McNeill kommer inn for Zidane Iqbal og Alejandro Garnacho.

71: BYTTER: Denne gangen er det en Charlie som byttes ut. Isak Hansen-Aarøen kommer inn for målscorer Charlie Wellens.

74: Ganske bra skuddforsøk fra McNeill, men Swann slår den ut til en corner med en fin redning. Corneren ender med et Hoogewerf-skuddforsøk som ikke ble spesielt farlig.

81: MÅL. Middlesbrough reduserer. Pharrell Willis med målet. Skyter fra litt utenfor sekstenmeteren, og Guadagno så ut som om han ble overrasket av skuddet.

82: Boro med to store sjanser rett etterpå. Plutselig lever kampen. Guadagno med en fin redning på den første av de to sjansene.

91: MÅL! Herlig mål av Isak Hansen-Aarøen! Danser seg gjennom Boro-forsvaret og setter inn 4-1. Hans første mål for U18-laget.

SLUTT. Middlesbrough 1-4 Manchester United.