U18 knust av erkerivalen

Scouserne gav seg ikke før det sto 0-4 på resultatskiva på Carrington.

Manchester Uniteds U18-lag var favoritter foran hjemmemøtet med Liverpool på Carrington lørdag formiddag, men Paul McGuinness gutter ble stygt slått 0-4 av erkerivalen.

Det tok 26 minutter før Alexandor-Arnold satte kampens første etter veggspill med Woodburn. Alene med keeper Byrne, sendte han ballen hardt i nærmeste hjørne.

Etter 19 minutter spilt av andreomgang økte de til 2-0 ved Alves. Portugiseren fintete bort Kehinde før han klinket ballen lavt i venstre hjørne.

Så raknet det fullstendig i United-forsvaret.

På to minutter scoret de både 3- og 4-0 etter henholdsvis 78 og 79 minutter spilt. Først stanget Whelan inn et hjørnespark, før Alexander-Arnold satte inn sitt andre for dagen etter innlegg av Woodburn.

Dermed klatrer Liverpool forbi United – som nå rykker ned til sjetteplass på tabellen, mens Liverpool overtar femteplassen.

Neste kamp for Paul McGuinness’ unggutter er borte mot Sunderland neste lørdag.

Manchester United 0–4 Liverpool

Barclays U18 Premier League
Aon Trainin Complex, 3. oktober 2015, 12:00.

26. min.: 0-1 Alexander-Arnold
64. min.: 0-2 Alves
78. min.: 0-3 Whelan
79. min.: 0-4 Alexander-Arnold

United: Oliver Byrne GR; Tyrrell Warren, Axel Tuanzebe, Ro-Shaun Williams, Charlie Scott; Timothy Fosu-Mensah, Tosin Kehinde; Callum Whelan (George Dorrington, 76.), Callum Gribbin, Zak Dearnley; Marcus Rashford.
Benk: James Dunne, Jake Kenyon, Indy Boonen.

Liverpool: George; Lewis, Parker, Whelan, Johnstone; Phillips, Coyle; Alexander-Arnold, Alves, Ejaria; Woodburn.
Benk: Owens, Wheeler, Dobie, Brimmer.