U18 inntar Glasgow

Med spillefri den påfølgende helgen, blir det «Valentine’s Day» i Glasgow for U18-sjef Kieran McKenna og spillerne hans.

Der blir det stelt i stand til vennskapsoppgjør mot Rangers på klubbens treningssenter Murray Park, onsdag den 14. februar. 

– Hensikten med turen er først og fremst å kose seg med å spille fotball i ukjente omgivelser, i en uke hvor det ellers ikke står andre aktiviteter på programmet, sier Kieran McKenna i en kommentar til MUTV.

Han kan videre opplyse at spillerne hans også var involvert i en treningskamp sist helg, på Aon Training Centre:

– Målrikt og bra

– Ja, vi møtte Aston Villa i det som ble en god treningsøkt og veldig bra gjennomført kamp, forteller McKenna, og røper at oppgjøret endte med 5-3 til de unge røde.

– Bank i bordet, men vi har en tendens til å score mange mål, og dette gjentok seg altså mot Villa. Forhåpentligvis får vi oppleve det samme når vi tar imot Derby til helgen, sier juniorenes suksesstrener, som kan glede seg over at elevene hans i øyeblikket topper PL U18-tabellen.

Møtet med «the Rams» finner sted på Aon Training Complex lørdag, hvor det blir avspark klokken 12.00 lokal tid. Oppgjøret står også på sendeplanen til MUTV/TV 2 Sumo — med start klokken 12.45.