U18 høvlet over Fulham

Tre hurtige mål i andre omgang sørget for brakseier for Paul McGuinness’ unggutter.

Det var ikke bare Manchester Uniteds førstelag som var i aksjon lørdag ettermiddag, klokken 15.00 startet nemlig U18-guttenes kamp borte mot Fulham.

McGuinness startet met et særdeles ungt lag, og etter flere sjanser att og frem kunne vertene ha gått opp i 1-0. En Fulham-spiller fyrte av en kanon som dirret i Uniteds tverrligger.

Om det var det som ga blod på tann for rødtrøyene er uvisst, men fra da av styrte de kampen helt til fløyta gikk ved pause – men før fløyteblåset rakk de å gå opp i ledelsen. Marcus Rashford scoret sitt andre mål på to kamper da han fra om lag 20 meter sendte ballen lavt i motsatt hjørne.

Like etter pause svarte Fulham etter nok et massivt United-press. En vakker kontring ble avsluttet ved at Fulhams Redford utlignet.

Men i det 73. minuttet eksploderte det helt for de fryktinngytende guttene fra Manchester. På seks minutter nettet de tre ganger, først ved Demetri Mitchell, deretter ved Ruairi Croskery og til slutt ved Mitchell igjen.

Fulham 1-4 (0-1) Manchester United