U18: Harrop senket Everton

To mål fra Josh Harrop sørget for rød jubel.

På dramatisk vis tirsdag slo Manchester Uniteds U18-lag Stoke 3-2 på Carrington etter en sen Charlie Scott-scoring, og lørdag reiste de til Everton i håp om å avslutte sesongen med stil.

Og de klarte de. Etter en treg start på kampen sendte Harrop – som fikk noen minutter for U21-laget fredag – gjestene i føringen. Evertons Harry Charsley utlignet i det 80. minuttet – og bare ett minutt senere sto det 2-1 til United etter nok en Harrop-scoring.

Everton som har nådd sluttspillet i U18-ligaen burde ha ledet over rødtrøyene ved halvspilt kamp.

Etter 17 minutter spilt fant Jones Brwster inne i boksen med et innlegg, men avslutningen tvingte frem en mesterlig redning av Henderson.

Straffebom

I det 26. minuttet var det United og Croskerys tur til å få sjansen. Fra like innenfor 16-meteren avsluttet unggutten, og Evertons sisteskanse måtte ut i full strekk for å avverge.

Tre minutter senere fikk Everton et straffespark etter at Dowell ble felt inne i Uniteds 16-meter, men Henderson reddet forsøket fra Gethin Jones.

Målrik andreomgang

11 minutter inn i andreomgang kom kampens første mål. Harrop sendte ballen lavt nede i høyre hjørne med en vakker curl.

Med 20 minutter igjen av kampen reduserte vertene. Liam Walsh fyrte av et frispark og fant hodet til Harry Charsley som headet ballen bak Henderson fra 7-8 meter.

Men minuttet etter at Everton reduserte sendte Harrop United i ledelsen igjen. 18-åringen dro seg inn i ledig rom og sendte ballen bak Griffiths.

Everton 1 – 2 Manchester United