Gjennomførte comebacket A-laget bare nesten klarte

U18-laget med god snuoperasjon etter å ha havnet to mål under.

Det minnet mistenkelig om Sheffield United-kampen en stund: United snudde fra to mål under til å lede 3-2 på bortebane, men forskjellen var at U18-gutta klarte å holde på ledelsen.

To straffescoringer av Charlie McCann, og Omari Forsons første U18-mål, sørget for at United vant mot West Bromwich.

Kampen var en utsatt kamp i U18 Premier League Cup. Det var allerede klart at United var ute av turneringen etter to uavgjortresultat, og etter dette ble det klart at West Bromwich røk ut også.

United våknet sent – to mål under før ti minutt var spilt

United var ikke helt våkne fra start, og WBA fikk en kjempesjanse i kampens andre minutt – heldigvis var burvokter Ondrej Mastny god i den situasjonen, og fikk slått ballen opp i tverrligger og over etter et skudd fra kort distanse.

Det var en advarsel, og et par minutter senere fikk WBA sjansen igjen – og grep den. Finley Thorndike satte inn 1-0 for hjemmelaget.

Thorndike satte i det åttende spilleminutt inn 2-0 også, på et straffespark som ble laget etter en Mejbri-takling i egen boks.

LAGET STRAFFESPARK: Hannibal Mejbri, som ble byttet ut i pausen.

Strafferedusering og straffeutligning

United hadde noen sjanser til å redusere, blant annet hadde U18-debutant Zidane Iqbal en god avslutning fra utenfor boksen, og etter litt over halvspilt førsteomgang kom reduseringsmålet.

Deji Sotona brukte sine fartressurser for å skaffe straffespark, og kaptein Charlie McCann satte straffen sikkert i mål.

Litt senere skaffet også Shola Shoretire et straffespark, og McCann var igjen sikker fra straffemerket.

TOMÅLSSCORER: Charlie McCann.

United fullfører snuoperasjonen

United så lenge best ut, men West Bromwich hadde egentlig de største sjansene, og Ondrej Mastny var mannen som hindret Baggies i å ta ledelsen.

I stedet tok United ledelsen i det 77. minutt da innbytter Omari Forson (som hadde et godt innhopp) satte inn 3-2 etter forarbeid fra Deji Sotona.

Det var Forsons første U18-mål.

Det ble ikke flere mål på slutten – United var nærmere 4-2 enn Baggies var 3-3.

Lørdag venter en ny bortekamp mot WBA, denne gang i U18-ligaen.

West Bromwich Albion 2–3 (2-2) Manchester United

U18 Premier League Cup
WBA Training Ground

Mål: 1-0 Finley Thorndike (5.), 2-0 Thorndike (str. 8.), 2-1 Charlie McCann (str. 24.), 2-2 McCann (str. 32.), Omari Forson (77.).

Manchester United: Ondrej Mastny –Iestyn Hughes, Will Fish, Oliver Denham, Owen Dodgson – Charlie McCann, Hannibal Mejbri (Martin Svidersky, 46.), Zidane Iqbal (Omari Forson, 61.) – Charlie Wellens, Shola Shoretire (Harvey Neville, 85.), Deji Sotona.
Ubenyttede innbyttere: Dermot Mee, Ben Hockenhull.