U18: Gomes & co knuste Blackburn

To mål for Angel Gomes, mens Tahith Chong returnerte.

Han har blitt verdensmester med U17-landslaget denne høsten, men lørdag var Angel Gomes tilbake for Uniteds U18-lag.

Gomes endte kampen med to mål.

Etter 35 minutt av kampen måtte Blackburn (som de også hadde hatt behov for flere ganger tidligere) ty til ulovlige midler for å stoppe Gomes, og United-kapteinen dunket selv inn frisparket.

1-0 var resultatet til pause. 2-0 kom noen minutter etter pause, da et skudd fra Jimmy Garner skiftet retning i en Blackburn-forsvarer og gikk inn. Angel Gomes gjorde det meste på egenhånd, som på 1-0-målet, da han scoret 3-0. Han danset seg mellom noen Blackburn-forsvarere før han kaldt satte ballen i mål bak Blackburns burvokter.

D’Mani Bughail-Mellor hadde en god kamp for United, og headet fortjent inn 4-0 etter et hjørnespark, før Blackburn reduserte til 1-4 etter noe slapt United-forsvarsspill.

Tahith Chong var tilbake på benken etter å ha vært skadet siden januar, og kom i det 70. minutt inn for United. Han så definitivt ut til å være giret på å komme i gang igjen, og brukte sitt første minutt på banen til å vinne noen dueller, løpe fra og mellom Blackburn-spillere – det så ikke ut som om han hadde vært ute med skade et sekund en gang.

Chongs klarte ikke helt å følge opp det første minuttet på banen, men det så uansett lovende ut.

TILBAKE FRA STYGG SKADE: Tahith Chong, her for Nederland.

U18: Blackburn 1-4 Manchester United

U18 Premier League
Blackburn Training Ground
Lørdag 18. november, 12.00

36. min.: 0-1 Angel Gomes
52. min.: 0-2 Hayden Carter (selvmål)
74. min.: 0-3 Angel Gomes
79. min.: 0-4 D’Mani Bughail-Mellor
84. min.: 1-4 Bradley Lynch

United: Richardson; Tanner, Barrett, O’Connor, Laird, Garner, Galbraith, Baars (Puigmal, 70.), Gomes (Ramazani, 75.), Levitt (Chong, 70.), Mellor.

Ubenyttede innbyttere: Bernard, Carney.