U17-EM: Skuffende dag for de røde

Charlie McCann var nære både mål og seier under EM på hjemmebane, men det ble til slutt ingen god dag for våre.

U17-EM er i gang, og enkelte United-spillere er involvert der også.

Europamesterskapet spilles i Irland, og irene startet EM på hjemmebane med å spille 1-1 mot Hellas. United-spiller Charlie McCann startet for Irland.

McCann var nære en scoring i førsteomgangen, men han havnet ikke på scoringslisten fra sin offensive midtbaneposisjon denne gangen. Han ble byttet ut i kampens 80. minutt da Irland skulle trygge inn seieren, men i overtidens sjette minutt utlignet grekerne.

Kanskje burde McCann blitt værende på banen…?

Tap for Elanga, skade på Mengi

Anthony Elanga er med i turneringen for det svenske laget, og de startet med å tape 0-2 mot Nederland.

Sverige gjorde noen bytter i løpet av kampen for å prøve å snu det, men Elanga ble værende på banen hele kampen – dessverre uten at det hjalp denne gangen.

I samme EM-gruppe kunne ikke Teden Mengi spille for England på grunn av en småskade. Uten Mengi ble det 1-1 mot Frankrike.

Mandag er det ny kampdag for McCann, Elanga og Mengi – vi får håpe at sistnevnte også er spilleklar da, og at noen av United-spillerne får seg en seier.