Tvillingene er tilbake

VIDEO Fabio (bildet) og Rafael da Silva er klar igjen.

Begge de to brasilianerne er altså skadefrie og

Det var Sir Alex som opplyste dette på torsdagens pressekonferanse, tre dager før en bortekamp United MÅ vinne for ikke å tape ytterligere terreng til Chelsea i toppen.

Rafael har vært ute med en fotskade siden hjemmemøtet med Besiktas for en måned siden, mens broren, som også har vært skadet, kom inn fra benken mot Fulham i helgen.

– Vi var nok litt hastige med Fabio, men i en (skade)situasjon som den vi befinner oss i for tiden, blir man av og til nødt til det, sa Ferguson. Han la deretter til at Rafael bare har vært i trening i noen få dager, "men han blir involvert på søndag."

Manageren bekreftet også at Nemanja Vidic og Wes Brown har direktekurs for et comeback når Wigan dukker opp på Old Trafford tre dager etter Hull-kampen. Ja, en av dem kan til og med bli å finne i startoppstillingen allerede på søndag.

– Vi forsøker å få en av dem klar, men vi må bare vente og se. Unge (Ritchie) De Laet gjorde det bra mot Fulham helt til vi slapp inn åpningsmålet.

– Deretter fikk vi vanskeligheter med (Bobby) Zamoras styrke og kraft. Det fikk oss til å virke både skjøre og sårbare. På sett og vis var det forståelig. Man gjerne slipper unna en gang eller to ved å bruke midtbanespillere som midtstoppere, men det viste seg problematisk mot Fulham.

Manageren forventer seg tøffe tak også mot Hull, et lag som fikk en elendig åpning på sesongen, men som har tatt seg selv i nakken og forbedret seg kraftig i den senere tid.

– Hull vil la seg oppmuntre av skadeproblemene våre, så jeg er sikker på at de vil gjøre et skikkelig forsøk på å ta oss.

– Vi må bare sørge for at angrepsspillet vårt sitter bedre enn det gjorde mot Fulham. Vi hadde ballen mye der nede, men skapte veldig få sjanser, så på søndag må vi høyne oppfinnsomheten fremover på banen, sa Ferguson til det fremmøtte pressekorpset på Carrington.