Tviler på Champions League-plass

David Moyes mener United nå i beste fall er en outsider til topp fire.

Manchester United ble ydmyket etter alle kunstens regler mot Everton på Goodsion Park i helgen.

United fikk imidlertid uventet hjelp etter at Arsenal gikk på en overraskende smell hjemme mot Crystal Palace (2-3), og Chelsea avga to viktige poeng etter 2-2 mot Burnley på Stamford Bridge mandag kveld.

FREMDELES MED I KAMPEN: Victor Lindelöf og Paul Pogba hadde begge en dag på jobben de helst vil glemme mot Everton. Gunstige resultater i Tottenham, Arsenal og Chelsea sine kamper gjør imidlertid at drømmen om Champions League levere videre, men nå tåler United neppe flere feiltrinn.

Dermed lever håpet om en Champions League-plass fremdeles for Ole Gunnar Solskjærs mannskap, men nå trenger sannsynligvis United minst ett poeng mot byrivalen City onsdag kveld og seire i de tre gjenstående kampene, deriblant mot Chelsea på Old Trafford.

Tidligere United-manager David Moyes tror det kan bli i tøffeste laget for Solskjærs mannskap. 

– Slik situasjonen er nå, mener jeg United er outsidere. Om jeg ble presset ville jeg sagt at Arsenal, med de kampene de har igjen, vil skvise seg inn (i topp fire, red anm.)

TVILER PÅ UNITED: Tidligere United-manager David Moyes mener United i beste fall er outsidere i kampen om en Champions League-plass.

Moyes så oppgjøret mellom hans to tidligere klubber Everton og United i helgen og ble, forståelig nok, ikke imponert av United.

Moyes legger imidlertid til at han heller ikke ble imponert av det Arsenal viste på Goodison Park og at Arsenal skal spille tre av de siste fire borte, kan tale mot Arsenal. 

Tottenham har på papiret det enkleste kampprogrammet og ligger dessuten best an av de fire lagene som jakter de siste to Champions League-plassene.

I likhet med Tottenham skal Manchester United også spille tre av de fire siste kampene på eget gress, men møter tøff motstand i rivalen City (onsdag kveld) og Chelsea, før Solskjærs menn avslutter sesongen mot Huddersfield og Cardiff.

Kampen om Champions League:

Tottenham 67 poeng (+ 29 mål):

Brighton (H)
West Ham (H)
Bournemouth (B)
Everton(H)

Chelsea 67 poeng (+ 21 mål):

Manchester United (B)
Watford (H)
Leicester (B)

Arsenal 66 poeng (+ 25 mål):

Wolverhampton (B)
Leicester (B)
Brighton (H)
Burnley (B)

Man United 64 poeng (+ 15 mål):

Manchester City (H)
Chelsea (H)
Huddersfield (B)
Cardiff (H)