Shaw lovet å gripe inn – nå går det mot lykkelig slutt for skjerfkasteren

Under tirsdagens møte med Fulham kastet en United-supporter et grønt og gult skjerf inn på Old Trafford-matten. Det skulle han nok ikke ha gjort.

En United-supporter ble tirsdag kastet ut av Old Trafford og bedt om å forberede seg fra en tre års utestengelse, etter å ha kastet et gult og grønt skjerf til Luke Shaw under møtet med Fulham.

Senere svarte Shaw skjerfkasteren via Twitter, der venstrebacken lovet å prøve på å ordne opp i saken.

LES OGSÅ: Saken omtales i den nye av MBH!-episoden

Nå melder Shaun Logan, som skjerfkasteren heter, at ting ser ut til å ordne seg, etter å ha fått hjelp av representanter fra både Manchester United Supporters’ Trust (MUST) og Football Supporters’ Association.

– Vi tror det går mot et positivt utfall, skriver Logan på Twitter, der han også sender en takkehilsen til Luke Shaw for hans involvering i saken.

Kastet skjerf til Shaw

Opptrinnet fant sted drøye 14 minutter inn i den nevnte Fulham-kampen, rett etter at Edinson Cavani hadde gått i bakken inne i Fulham-feltet, uten å få straffespark. I stedet fikk United et hjørnespark, som Luke Shaw gikk bort for å ta.

TV-bildene fanget ikke opp selve situasjonen, men basert på tilskuernes smil og jubel, tyder det på at det har skjedd noe ved hjørneflagget. Sekunder senere viser bildene at Shaw fjerner et gult og grønt skjerf fra sin løpebane, før han slår corneren.

 

En medsupporter skrev på Twitter at vaktene på Old Trafford kastet ut skjerfkasteren rett etter Edinson Cavanis 1-0-scoring. Samme mann kunne også fortelle at både Luke Shaw og flere vakter skal ha tatt selve kastingen av skjerfet med et smil.

I en svar-tweet skrev Logan at han verken hadde onde intensjoner eller var aggressiv i sin handling. Han fortalte videre at han hadde fått beskjed av Old Trafford-vaktene om at han kunne vente seg en tre års utestengelse.

Den bedrøvede United-supporteren skrev også at han fryktet for Gdansk-turen han allerede hadde betalt for til neste uke, der han hadde planlagt å støtte United i Europa League-finalen mot Villarreal.

Shaw lovet å se på saken

Noen timer senere fikk United-tilhengeren dog svar av mannen som ble «offer» for skjerfkastingen, nemlig Luke Shaw selv. Venstrebacken sa at det er forståelig at man blir revet med når man er tilbake på Drømmenes Teater for første gang på 14 måneder.

– Jeg har full forståelse (for dette). Dette var første kamp tilbake på Old Trafford og følelsene var i sving.

Jubel
JUBEL: Luke Shaw kunne endelig juble foran eget publikum igjen. Her sammen med målscorer Edinson Cavani og Paul Pogba.

Uniteds nummer 23 skrev videre at han skjønte at det hele ikke var ment som en aggressiv handling fra supporterens side. Deretter lovet venstrebacken, som ble kåret til årets beste United-spiller av egne lagkamerater, at han skulle se hva han kan gjøre med saken.

– Jeg skal gjøre mitt beste for å snakke med noen og ordne opp i dette, skrev Shaw, før han la ved en «tommel opp»-emoji.

Backstjernen var for øvrig også én av spillerne som gikk offentlig ut mot etableringen av superligaen tilbake i april. 25-åringen skal også ha vært en av de mest kritiske stemmene mot de nye planene bak kulissene.