Tror United kan gå for hovedmålene selv uten et eierskifte

Hva om eierskiftet tar tid? Hva om Glazer-familien blir værende? Vil det få konsekvenser for Erik ten Hags rekruttering av nye spillere?

Dette er spørsmål som har blitt ganske så aktuelle siden det etter flere utsettelser fortsatt er uklart hvem som kommer til å eie United gjennom sommermånedene, og i årene som kommer også.

Ten Hag ble i et intervju med Sky Sports spurt om United vil være i stand til å gå for hovedmålene i sommer selv om det ikke skulle bli noe eierskapsskifte:

– Jeg tror det. Jeg kom inn her på slutten av forrige sesong, og snakket om hva vi kan gjøre med stallen, hva vi kan gjøre med overganger, og da bekreftet klubben at de kunne det. Jeg tror ikke noe har forandret seg, og at vi denne sommeren kan gjøre det samme, sa Ten Hag.

LES OGSÅ: – Det fungerer ikke med penger om det ikke er en strategi bak

kane200523
HARRY KANE: Mange har omtalt Tottenham-spissen som Uniteds hovedmål denne sommeren.

I kampdagsintervjuet med klubbmedia har Ten Hag snakket om det han er mest opptatt av akkurat , nemlig de gjenstående kampene av sesongen.

United-manageren ble spurt om han, på grunn av at United nå spiller to kamper på tre dager, og så har igjen en FA-cupfinale, kommer til å rotere litt.

– Den første kampen er den viktigste, og vi har to kamper på tre dager. Det er tøft, og sannsynligvis en liten ulempe også. Vi må sørge for å få dette gjort. Få jobben gjort, og så er vi i Champions League.

Ten Hag har tro på at hjemmebanefordelen kan hjelpe United i disse kampene.

– Absolutt. Vi føler oss veldig komfortable. Det er vårt hjem, det er vårt fort. Vi har skapt en atmosfære på stadion, og jeg forventer det i de to kommende kampene også. Men la oss gå for det i morgen [intervjuet ble gjort onsdag]. Vi må få jobben gjort, gjentok nederlenderen.