Tror ikke på United-gull

Roy Keane holder Chelsea som favoritter.

Roy Keane tror ikke at Manchester United kommer til å true Chelsea om ligatittelen, til tross for at Van Gaal og co har forsterket laget betraktelig.

Den tidligere United-kapteinen mener at United har veket fra sin egen filosofi ved å bruke så mange spillere denne sommeren, men han legger til at det ikke er første gangen at United blir nødt til å handle stort.

– United har gått vekk fra det de pleide å handle om. De er litt som på slutten av 80-tallet, da de kjøpte mange spillere og håpet at det ville gjøre susen, men det skjer ikke så raskt, samtidig som de kommer til å være mye sterkere i år, sier Roy Keane til ESPN.

Keane legger ikke altfor mye i Uniteds gode tendenser denne sommeren.

– Van Gaal har hatt en hel sesongoppkjøring i år. De har sett bra ut i sesongoppkjøringen, men det gjorde de i fjor også.

Han holder Chelsea som favoritt til å ta et nytt seriegull.

– Jeg tror ikke at sentrallinja til United er sterk nok. Jeg synes at de fortsatt trenger en midtstopper. United vil utvilsomt spille bedre neste år, de trenger å komme seg raskere ut av startblokkene, men hvis jeg skulle gjettet på et lag, ville jeg sagt Chelsea, sier Keane, og legger til:

– Chelsea er laget å slå. De har den beste sentrallinja. Jeg tror de er ute etter Stones også, og hvis de får ham, kommer Chelsea til å vinne ligaen hvis spillerne har den samme sulten som i fjor. Mourinho har veldig gode spillere: John Terry, keeperen deres, noen på midtbanen, Diego Costa, Falcao og Eden Hazard også.