Tror fortsatt på LvG

Mens mange andre mener at Louis van Gaals United-karriere snart bør være omme, er Javier Hernandez av en annen oppfatning.

Den 27 år gamle meksikaneren, som ble hentet til United fra Chivas Guadalajara i 2010, er nemlig blant de stadig færre som tror at den 64 år gamle nederlenderen fortsatt er i stand til å snu lykken på Old Trafford.

I august i fjor var Hernandez en av dem som ble ofret under Van Gaals sommeropprydning, men dette har ikke endret hans oppfatning av United-manageren. Tvert imot gir «den lille erten» uttrykk for respekt og tro på at Van Gaal, gitt at han får mer tid, kan bli en suksess.

“Det vil ikke dukke opp en ny Sir Alex Ferguson på de neste 50 til 100 år.”

– Javier Hernandez

– For å være ærlig er han en dyktig manager, men han har sine egne metoder – i likhet med alle andre av verdens managere, sier Hernandez i et intervju med Sky Sports News.

Han legger til at han ikke har noen tro på at vi vil få oppleve en ny type Sir Alex Ferguson i løpet av de neste 50 til 100 år.

– Rett og slett fordi han var unik – helt spesiell, forklarer han.

– Ærlige LvG

lvg6666666– Van Gaal kan få det til, men i fotball er det bare tid og resultater som til syvende og sist avgjør om han er rett mann eller ikke, sier Hernandez, og gjentar tidligere uttalelser om årsaken til at han tok beslutningen om å forlate Old Trafford til fordel for tyske Bayer Leverkusen:

– Han (LvG) fortalte meg at det ville bli vanskelig for meg å få spilletid siden Wayne Rooney ville være hans førstevalg på topp. Jeg ville bare få spille dersom han var skadet.

– Jeg er takknemlig for at han var så ærlig med meg, sier Hernandez, som siden han dro har bøttet inn scoringer og blitt en kanonsuksess i Tyskland.

Javier Hernandez’ spillerprofil