For å ta det dårlige først, Uniteds serieledende U18-gutter imponerte ikke borte mot bunnlaget Wolverhampton. Tempoet var for lavt, og det var langt mellom sjansene.

Men hva gjør vel det når man har en storscorer i laget.

Mason Greenwood stod med 12 mål og tre målgivende på 11 kamper for U18-gutta.

Nå står han med 14 mål og tre målgivende, etter å ha scoret to mål på overtid.

Først, to minutter på overtid da United presset med 11 mot 10 mann, stusset han ballen forbi keeper med et hodestøt. Så, med kampens aller siste spark, skaffet han seg litt rom i feltet til å dunke den inn i borte hjørne for keeper med høyrefoten.

Pent, begge deler, og ikke så overraskende. 16 år gamle Greenwood er en meget god avslutter. Klinisk, om du vil.

GREENWOOD: Født 1. oktober 2001, altså bare 16 år gammel.

Målene var også viktige. United kjemper mot Liverpool om ligaledelsen, men har nå sju poeng å gå på, men har spilt to kamper mer.

United og Liverpool møtes også i siste ligarunde.

Her kan du se alle resultater, tabell, kampreferat og mer fra U18 og U23.

Vinneren av avdeling nord møter vinneren av avdeling sør om tittelen Englands beste U18-lag. Chelsea er regjerende mester, og leder også klart i sør denne sesongen.

Med de to sene målene mot Wolves har United forresten scoret 54 mål på U18-nivå denne sesongen, mest i England, ett foran Chelsea.

U18: Wolverhampton 0-2 (0-0) United

U18 Premier League
Sir Jack Hayward Training Ground
13. apr. 2018, kl. 14.00

90+2.: 0-1 Greenwood
90+4.: 0-2 Greenwood

Uniteds lag: Matej Kovar; Brandon Williams, Ethan Laird, Lee O’Connor, D’Shon Bernard, James Garner, Dion McGhee (Dylan Levitt, 71.), Ethan Galbraith (Arnau Pugimal, 71.), D’Mani Bughail-Mellor (Nishan Burkhart, 71.) Mason Greenwood, Aidan Barlow
Innbyttere: Alex Fojtícek, George Tanner

——————————————————————————————–

90+4: 0-2 GREENWOOD. Skaffer seg en liten meter til å avslutte inne i feltet, og setter ballen kontant i bortre hjørnet. Flott avslutning.

90+2: 0-1 GREENWOOD. O´Connor slo inn etter stort United-press, og Greenwood stusset den videre inn i mål.

84: Wolves-kaptein Sanderson vises ut. Sparket ut etter en duell i feltet med Uniteds Williams da begge lå nede, og dommeren viser rødt etter å ha pratet med linjemannen.

72: Puigmal, Burkhart, Levitt inn for United. Galbraith, McGhee, Mellor ut.

61: Bedre fra United nå offensivt. Barlow over mål med en god skuddsjanse nå, men allerede mer moro fremover enn de første 45.

55: United treffer tverrliggeren. Frispark ute på høyresiden slås inn, og smeller i tverrliggeren og ut igjen.

46: 2. omgang er i gang.

46: 0- 0 pause. Wolves med et par gode innlegg og nesten, mens Garners skudd er Uniteds eneste mulighet. Alt i alt en skuffende omgang av unggutta.

22.min: Garner vinner ballen høyt, skaffer seg litt rom og skyter like utenfor fra 20 meter. Uniteds første mulighet.

15.min: Sjanseløst så langt, Wolves godt med, United har ikke klart å spille seg frem til noen sjanser.

1.min: Kampen er i gang. James Garner har bursdag, fyller 17.