United møter LASK: – Bruno kan ta peptalken

Kampene spilles 12. og 19. mars.

Fredag ble trekningen for Europa Leagues åttendedelsfinaler gjennomført, og United skal møte LASK fra Linz i Østerrike i neste runde av turneringen.

– Det blir en ny erfaring for oss. Navnet er ikke så godt kjent for de fleste, men jeg har fulgt østerriksk fotball littegrann og det har også vært noen nordmenn der, sier Ole Gunnar Solskjær til manutd.com.

– De har slått Rosenborg denne sesongen og også Sporting Lisboa, så Bruno kjenner dem. De slo ut AZ Alkmaar nå, som vi også har møtt. Vi kommer til å innhente mer informasjon om de, men Bruno kan nok ta teamtalken her (siden han har tapt mot dem tidligere i sesongen), sier United-manageren.

– De lagene jeg tidligere har møtt fra Østerrike har vært lag som spiller med høy intensitet, fysiske lag, litt likt det vi møtte torsdag kveld. Bruno har allerede fortalt meg at de spiller en ekspansiv fotball (3-4-3) med en keeper som er veldig involvert, så dette blir interessant.

Kampene i åttendedelsfinalene spilles torsdag 12. og 19. mars, og United starter på bortebane (kl. 18.55 skandinavisk tid), før vi får LASK på besøk  til Old Trafford i den andre kampen (21.00).

Supporterklubben har startet salget av kampbilletter.

United har aldri tidligere møtt LASK.

LASK leder den østerriske ligaen, med tre poeng ned til RB Salzburg. Franske Valérien Ismaël leder laget. Spissen Marko Raguž er en av toppscorerne i turneringen med sine fem mål. Fem spillere står på seks mål, inkludert Bruno Fernandes.

Ett av de Bruno-målene var faktisk mot nettopp LASK, siden Sporting møtte det østerrikske laget i gruppespillet. LASK vant gruppa ett poeng fremfor Sporting, før de slo ut AZ over to kamper i forrige runde.

Sevilla spiller mot Chris Smallings Roma, mens Inter møter Getafe.

Trekningen:

İstanbul Başakşehir – FC København
Olympiakos – Wolverhampton Wanderers
Rangers – Bayer Leverkusen
Wolfsburg – Shakhtar Donetsk
Inter – Getafe
Sevilla – Roma
Eintracht Frankfurt/Red Bull Salzburg – Basel
LASK Linz – Manchester United