Treff kvinnelaget i Sandefjord og Larvik

Gode muligheter for et lite stjernetreff i Vestfold denne helga.

Uniteds kvinnelag har dratt videre til Vestfold på sin norske treningsleir, og der er det heldigvis gode muligheter for å treffe de hardtsatsende spillerne.

Lørdag 3. august klokka 16 spiller United-kvinnene mot Sandefjord på Komplett Arena i Sandefjord. Vestfold-laget ligger på 3. plass på nivå tre i Norge, og bør sånn sett være en perfekt motstander for å komme tilbake på vinnersporet.

Søndag og mandag trener United-kvinnene så på Sportybanen i Larvik, og united.no anbefaler interesserte i å merke seg søndagen.

Da blir det en familiedag fra 11.30 til klokka 15 med flere ulike aktiviteter på banen ved siden av der United-kvinnene trener. Red Army Larvik er sentrale, og Supporterklubben har også bidratt.

Er du på Facebook? Les mer på arrangement-siden der.

– Ballbinge og loddtrekninger

– Det blir utrolig gøy for oss, og vi håper det kommer masse folk for å se på og delta i alt rundt. Det blir triksekonkurranser, lukekonkurranser og mange andre morsomme aktiviteter, sier Dag Fredrik Eftedal, til Østlandsposten.

– Moroa skjer på søndag. Da blir det aktiviteter og konkurranser på den ene banen, mens damene trener på den andre. I tillegg har Red Army fått Manchester United Supporters Club Scandinavia til å stille opp med effekter for anledningen, fortsetter han.

FIN GRESSMATTE: Slik ser det ut der United-kvinnene skal trene søndag.

– Vi kommer også til å sette opp en ballbinge og kjøre loddtrekninger med flotte premier. Dette blir første gang United kommer til Larvik, så dette vil vi markere, sier Øyvind Holt Hansen, som er en av styrelederne i Red Army Larvik.

Les hele saken hos Østlandsposten.

Sjanse til å treffe spillerne

Holt Hansen sier til united.no at han tror det vil være gode muligheter for både å ta bilder og få autografer fra United-spillerne.

United.no kan legge til at da kvinnelaget var i Oslo stilte de villig opp for alle som ønsket et bilde eller autograf, og det er vanskelig å forestille seg noe annet i Vestfold.

PÅDRIVERE: Alexander Gundersen og Øyvind Holt Hansen fra Red Army Larvik gleder seg stort til å følge kvinnelaget i Vestfold denne helga.

I United-troppen er blant annet VM-finalist Jackie Groenen fra Nederland, som skrev under for United i sommer. United har også de engelske VM-spillerne Alex Greenwood (venstreback og kaptein), Abbie McManus (stopper, nysignering) og Mary Earps (keeper, nysignering), som kom helt til VM-semifinalen i sommer.

Ingen av disse fire var i aksjon da United-kvinnene møtte Vålerenga tidligere i uka, men kanskje får de noen minutter på banen i Vestfold.

Les også: – Jeg er glad vi slapp inn fire mål
Les også:
 Kampreferat: Klubbrekord på godt og vondt mot Vålerenga
Les også: Lagkameratene: – Wow, sa du virkelig nei til United?