Tre poeng til U18

Ravel Morrison (bildet) på scoringslisten mot Huddersfield.

Etter uavgjortresultatet mot Leeds for en uke siden, kom United-juniorene seg tilbake på vinnersporet i lørdagens Academy League-oppgjør mot Huddersfield på Carrington.

Men, det måtte to sene scoringer til før gjestene fra Yorkshire omsider lot seg knekke, i en kamp hvor United var klart best før pause. Det var derfor fortjent at rødtrøyene gikk til hvile med 1-0-ledelse, etter scoring av John Cofie i det 17. minutt.

United-spissen var på rett plass da keeper måtte gi retur på et skudd fra Will Keane, og kaet ballen i mål fra kort hold.

Samme mann var nære på å øke ledelsen senere i omgangen, men ble litt for het på grøten og satte ballen utenfor.

Gjestene ga ingen indikasjoner på at de ville være med og virkelig kjempe om poengene. United var i kommandoen og følte kanskje at de hadde full kontroll. Det holdt på å straffe seg etter pause.

Huddersfield slår tilbake…

Huddersfield viste da en helt annen innstilling og skaffet seg da også en fortjent utlikning i det 63. minutt. United-keeper Sam Johnstones klareringsforsøk endte etter hvert hos gjestenes Aiden Chippendale, som ganske sikkert følte seg fristet til en lobb, men isteden fyrte ballen hardt og lavt forbi hjemmelagets sisteskanse.

Deretter presset Huddersfield optimistisk på for et ledermål. Isteden måtte de konstatere at United utnyttet situasjonen til eget beste med to scoringer i løpet av en treminuttersperiode mot slutten av oppgjøret.

….men United får siste ord

Etter først å ha svidd hver sin gode mulighet, gjorde Ravel Morrison og Etzaz Hussain det hele godt igjen. Etter vel 80 minutter sendte Hussain avgårde en flott gjennombruddspasning til sin lagkamerat, som etter å ha lurt seg unna Huddersfields offsidefelle, tok to touch på ballen før han banket den utagbart forbi keeper.

Få minutter senere var Morrison frempå igjen. Nå sendte han ballen på tvers inn i femmeteren, hvor Hussain kom sklidende inn og satte ball nummer tre i nettmaskene.

Kilde: ManUtd.com

KAMPFAKTA

United 3 (1) – Huddersfield 1 (0)

17. min.: 1-0 Cofie 63. min.: 1-1 Chippendale 80. min.: 2-1 Morrison 83. min.: 3-1 Hussain

Laget: Sam Johnstone, Tom Thorpe, Scott Wootton, Sean McGinty, Zeke Fryers, Ryan Tunnicliffe, Etzaz Hussain, Robert Brady (Jesse Lingard, 52.), Ravel Morrison, Will Keane, John Cofie (Josh King, 46.)

Uben.innb.: Conor Devlin