Spilte hele kampen da Milan tok tilbake ligaledelsen

Fem av våre utlånte var i aksjon denne helga.

Benevento 0-2 AC Milan

Inter vant tidligkampen i Serie A søndag, og tok over tabelltoppen, men på kvelden tok AC Milan den tilbake da de for første gang vant mot Benevento i Serie A.

Det ble til slutt 2-0, men en utvisning i førsteomgangen (på stillingen 1-0 til Milan) gjorde at det ikke var selvsagt at det ville gå slik.

Diogo Dalot spilte hele kampen på venstrebacken for AC Milan, og klarte seg fint, selv om det nok var en liten nedgradering fra Theo Hernandez, som vanligvis spiller på Milans venstreback.

Genoa 1-1 Lazio

Lazio møtte Genoa, som ligger på nedrykksplass, og hadde nok håpet på tre poeng – men slik gikk det ikke. Det endte 1-1.

Det har vært en skuffende sesong for Lazio, som har gått fra gullkamp til å være et godt stykke bak de beste, og de ligger like over midten av tabellen etter denne kampen.

Andreas Pereira kom inn som innbytter i det 81. minutt i et håp om at det skulle vippe kampen i Lazios favør. Han bidro med noen brukbare hjørnespark, men det ebbet ut i 1-1.

KLARTE IKKE Å VIPPE KAMPEN I LAZIOS FAVØR: Andreas Pereira.

Swansea 2-1 Watford

Lørdag fikk James Garner sine første minutter under den nye Watford-treneren Xisco Muñoz. Uniteds utlånte midtbanegeneral startet på benken, men kom inn halvtimen før slutt, i jakten på et vinnermål mot Swansea.

Dessverre for «the Hornets», var det de tredjeplasserte vertene som scoret det avgjørende målet 67 minutter inn i kampen.

Dermed ligger Watford på en sjetteplass, før kveldens siste kamp i Championship.

Ifølge Sofascore traff Garner på 19 av 22 pasninger i løper av sin tid på banen, uten at han klarte å skape noe av farligheter.

Werder Bremen 0-2 Union Berlin

Tahith Chong for Bremen fikk det siste drøye kvarteret da den tyske Bundesligaen startet opp igjen lørdag. Dessverre for nederlenderen og hans lagkamerater, ble det en relativt brå slutt på juleferien, da Union Berlin tok seieren med sifrene 2-0.

Uniteds utlånte lynving startet altså kampen på benken, før han ble satt inn for å jage en redusering i det 76. minutt. Det gikk ikke veien.

Ifølge statistikknettstedet Sofascore, mistet Chong ballen seks ganger på 15 touch. 21-åringen lyktes med én nøkkelpasning og ett innlegg, men mislyktes med tre driblinger, og vant ingen dueller.

Dermed endte det altså med nederlag og null poeng. Det betyr at de grønnkledde ikke klarer å klarte unna den utsatte 14. plassen, bare fire poeng over playoffplassen.

SLET: Tahith Chong klarte ikke å utgjøre en forskjell i sitt innhopp.

Leyton Orient 1-0 Salford

Di’shon Bernard spilte lørdag sin tiende strake 90-minutter for Salford i League Two. Det endte med tap for Richie Wellens’ lag, som med det gikk på sitt første tap på en måned.

Danny Johnson scoret kampens eneste mål etter 31 minutter og førte med det sitt lag opp til niendeplass, helt opp i ryggen på Salford.

Basert på statistikken, ser det ut til at Bernard hadde en ny solid gjennomføring. Ifølge Sofascore, vant han nemlig fem av syv dueller langs bakken, to av tre hodedueller, samt fire taklinger.

GIKK PÅ TAP: Di’Shon Bernard og Salford endte opp med nederlag etter at Leyton Orient besøkte Peninsula Stadium.

Andre:

Swindon og Matej Kovar fikk sin hjemmekamp mot Wigan utsatt på grunn av en nedfrosset gressmatte på County Ground. Uniteds tsjekkiske keeper har ikke imponert nevneverdig denne sesongen for laget som ligger nest nederst på League One-tabellen.

Nå kan det også tyde på at 20-åringen kan bli sendt tilbake til Manchester.

Dylan Levitt har ikke fått spille for Charlton siden begynnelsen av november og i bortekampen mot Hull var ikke 20-åringen i troppen. «Tigrene» endte med en 2-0-seier.

Joel Pereira spilte ikke da Huddersfield tok imot Reading i Championship. Kampen endte med 2-1-tap for «The Terriers».

Max Haygarth har vært mye med i troppen til Brentfords A-lag den siste tiden. Det er han ikke lørdag, ettersom møtet med Bristol er utsatt. Årsaken er et coronautbrudd hos Bristol.

Jacob Carney og Brighouse sin treningskamp mot Golcar United er utsatt, grunnet frossen bane.

Det ble heller ingen spilletid på Max Taylor lørdag. 20-åringen var ikke i troppen da Kidderminster Harriers møtte Hereford. Kampen endte i poengdeling.