Tre poeng nærmere Southampton

Mens Manchester CIty holder avstanden til United og klatrer opp på andreplass.

Mens Manchester United var aldri i nærheten av å tape poeng mot Hull, har flere av de andre topplagene mistet poeng denne runden.

Arsenal karet med seg tre poeng borte mot West Bromwich, før Chelsea gikk målløst av banen i den sene lørdagskampen borte mot Sunderland.

Søndag var Manchester Uniteds i øyeblikket fremste utfordrere i kampen om topp fire-plasseringene, Southampton og Manchester City, i aksjon på St. Mary’s.

Der trakk de lyseblå gjestene det lengste strået. Sergio Agüero ble snytt for et soleklart straffespark i første omgang, og dommer Mike Jones valgte utrolig nok å dra frem det gule kortet.

I andre omgang sendte Yaya Touré gjestene i føringen, før Frank Lampard og Gaël Clichy fastsatte sluttresultatet til 3-0 til gjestene, til tross for at Mangala ble utvist på stillingen 1-0.

City-seieren betyr at United i øyeblikket har fem poeng opp til andreplassen, mens avstanden til Southampton på tredjeplass minket fra syv til fire poeng.

Overraskelseslaget West Ham er kun ett poeng bak United etter at de slo Newcastle, mens Arsenal følger ytteligere ett poeng på plassen bak. Swansea tapte to poeng hjemme mot Crystal Palace, og følger på 7. plass.

Everton og Tottenham møtes senere søndag. Begge lagene står med 17 poeng, og et av lagene kan klatre opp på 20 poeng med seier. Det er også verdt å nevne at Liverpool ligger på en 11. plass med 17 poeng etter seieren mot Stoke.