Tre nye spillere til USA

– Se, Ángel, der borte er Amerika! 25. juli dukker etter planen disse to, pluss Chicharito, opp til sesongoppkjøring.

Det var Louis van Gaal som opplyste dette under onsdagens pressekonferanse i Seattle, der han også slapp nyheten om at Victor Valdés er ferdig i United.
Rojo og Di María spilte som kjent Copa América for Argentina helt frem til begynnelsen av måneden, og ble deretter innvilget tre ukers ferie. Javier Hernandéz var i utgangspunktet ikke ventet til USA i det hele tatt ettersom han var penslet inn til Gold Cup for Mexico, en turnering som pågår i disse dager.

jh
Chicharito – på vei til USA

27-åringen pådro seg imidlertid kragebeinsbrudd i forkant av mesterskapet og gjennomgikk deretter det som ble karakterisert som en vellykket operasjon. Prognosene tydet på fire ukers hvile, så meldingen om at han skal slutte seg til de øvrige på den andre siden av dammen, kommer noe overraskende.

På spørsmål fra pressen om Di María i det hele tatt vil være United-spiller når vi kommer så langt som til den 25. juli, var Van Gaal åpenbart ikke helt sikker:

– Vi får se. I fotball er det snakk om prosesser, noe jeg har sagt mange ganger. Saker blir ikke avklart i løpet av en dag. Dette er en prosess for Di María og for United, så vi får se. Inntil videre er han Manchester United-spiller og han har fortalt meg at han ankommer den 25. juli, sa manageren.