Tre kontraktsforlengelser på samme dag

Martha Harris, Fran Bentley og Kirsty Smith har alle forlenget med Uniteds kvinnelag.

Aktiveteten er stor hos Uniteds kvinnelag denne sommeren. Det har allerede kommet mange nye spillere inn, men det har også gått noen ut. Fredag valgte tre av de gjenværende spillerne å fornye kontrakten sin med klubben.

I vår notisspalte nevnte vi tidligere fredag at Martha Harris hadde forlenget kontrakten med United. Nå har også Fran Bentley og Kirsty Smith gjort det samme. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.

Alle tre har forlenget kontrakten sin med ett år. Det betyr at de vil bli værende i United ut neste sesong. 

Casey Stoney er veldig fornøyd med forlengelsene:

– Jeg er så glad for at Fran og Kristy vil bli her enda en sesong. De er begge strålende individer som gir så mye til laget. 

Fran Bentley ble skadet før sesongen, og har mistet store deler av sesongen, men den 19 år gamle keeperen kan fort få mer spilletid neste sesong. Stoney er glad for å ha keeperen tilbake på banen.

– Fran var uheldig å bli skadet under en landslagspause før forrige sesong, men hun har jobbet veldig hardt siden det. Det er flott å se henne tilbake på banen. 

Kirsty Smith har vært en av bærebjelkende hos kvinnelaget og har til sammen 36 kamper for United og ett mål. Stoney har store forventninger til forsvarsspileren også neste sesong.

– Kirsty vil fortsette å være en viktig del av laget. Hun var en av våre mest stabile spillere før sesongen ble avsluttet. Jeg gleder meg masse til å se henne presse seg videre neste sesong.