Tosic & co slo Astana

To mål av Umar Sadiq da Zoran Tosics Partizan vant i Kasakhstan.

Før Uniteds kamp mot AZ, ble den andre kampen i gruppe L av Europa League spilt.

Astana fikk besøk fra Partizan, og poeng for hjemmelaget kunne nok passet United bra her.

Slik gikk det ikke.

Rett før halvtimen var gått, så scoret Umar Sadiq (som gjør det meget bra for på lån fra Roma) for Partizan. I det 73. minutt la nigerianeren på til 2-0 for bortelaget. Noen minutter senere satte han ballen i nettet igjen, men ble avvinket for offside.

Sigurjonsson scoret et reduseringsmål for Astana på slutten, men sluttspurten kom for sent.

Ex-red Zoran Tosic spilte mesteparten av kampen, men ble byttet ut kort tid etter 2-0-målet.

Partizan spilte uavgjort hjemme mot AZ i første kamp, og leder i skrivende stund gruppa før AZ spiller mot Manchester United.