– Toppspillerne må prestere på sitt beste – Paul er på det nivået nå

Bryan Robson er svært fornøyd med det vi har sett av Paul Pogba under Ole Gunnar Solskjær.

Paul Pogba har blitt en del av spillergruppa på treningsleiren i Dubai, og i en samtale med MUTV uttalte Bryan Robson – som vet litt av hvert om å dominere på United-midtbanen – seg svært positivt om franskmannen.

– Paul er en toppklassespiller. Han beviste det i VM, og han beviste det i sin første sesong i klubben.

– Jeg tror alt Paul trengde var å bli oppmuntret av støtteapparatet og av manageren. Og det vi har sett siden Ole kom inn er den Paul Pogba vi kjenner, det nivået han kan komme seg opp på.

– Det er veldig bra, for hvis en ønsker å vinne ting, eller oppnå ting, så må toppspillerne prestere på sitt beste, og jeg tror Paul har kommet seg tilbake på det nivået.

Pogba har scoret fire mål etter Solskjærs inntog i klubben, og Robson mener det er viktig at midtbanen bidrar i målprotokollen.

Robbo og de andre midtbanespillerne var opptatt av det også i hans spillerkarriere i klubben.

– Vi satte oss alltid et mål om å få mellom 8 og 15 mål på en sesong – det var utfordringen.

Hvis du når et tosifret antall mål, så er du ganske fornøyd som sentral midtbanespiller, og vi at Pogba er definitivt kapabel til det. Ander er også kapabel til det, så jeg skulle likt å se noen flere mål fra ham.

– Hvis en klarer det, så er balansen i laget bedre, og det blir mindre press på angriperne, slik at ikke de  score hele tiden, sa Robson, før han roste Ander Herrera for hvordan han har spilt i det siste.

PS. Fem ganger klarte Robson å score åtte mål eller flere: 1982/83 (15), 1983/84 (18!), 1984/85 (14), 1987/88 (11) og 1988/89 (8).