Tomålsscorer – igjen!

OPPDATERT: Spisstalentet Nicky Ajose imponerer stort på utlån i Bury. Les hvordan Manchester Uniteds øvrige leiesoldater presterer.

Football League Two

Northampton v Bury 2-4

Mye av æren ble tilskrevet tomålsscorer Nicky Ajose etter Burys 3-0-seier foregående helg. I går var 19-åringen igjen i storslag, og noterte for to nye nettkjenninger da Bury seiret borte mot Northampton. Den lovende angriperen står nå oppført med elleve scoringer på 16 starter for Greater Manchester-laget – som forøvrig ligger på en fin-fin tredjeplass etter trepoengeren.

Championship

Watford v Hull 1-2

Også Corry Evans noterte seg for scoring i går! Jonnys lillebror åpnet scoringsballet i Hulls 2-1-seier borte mot Watford, og spilte nok en gang en god kamp på midtbanen. Corry sendte Hull i føringen allerede etter tre minutter, og seieren tar ‘The Tigers’ opp på en foreløpig 10.plass. Danny Drinkwater så hele kampen fra benken.

Portsmouth v Preston 1-1

Portsmouths opprykksplaner fikk seg en aldri så liten knekk etter poengdelingen mot nedrykkstruede Preston. Pompey hadde gått av banen uten baklengs i åtte av sine ti siste kamper før oppgjøret på Fratton Park, men måtte gå til pause med underlege. Riktignok kom utlikningen i det 60. minutt, men de som ventet på nok en scoring og seier – ja, de ventet forgjeves. United-forsvarer og Portsmouth-leiesoldat Ritchie De Laet kom i dommerens bok i det som var hans 15. start for blåtrøyene.

Premier League

Chelsea v Wigan 1-0

Roberto Martinez’ gutter holdt et frustrert Chelsea til 0-0 lenge, men da Malouda sendte blåtrøyene i føringen etter 67 minutter, klarte aldri Wigan å svare. Tom Cleverley spilte hele oppgjøret på Stamford Bridge, og fikk dermed sin 13. kamp fra start for ‘The Latics’.

Blackburn v Birmingham 1-1

Mame Biram Diouf fikk aldri komme innpå i Rovers’ poengdeling mot Ben Foster og Brums.

Sunderland v West Bromwich 2-3

Steve Bruce & Co ledet to ganger, men Roy Hodgsons gutter kom tilbake og tok en sterk seier mot Sunderland på Stadium of Light. Danny Welbeck spilte hele kampen – og hadde en svært god mulighet med ti minutter igjen på klokka, men skuddet fra god posisjon gikk over mål. Dermed fortsetter ‘The Black Cats’ svake formkurve.

Serie A

Sampdoria v Lecce 1-2

Federico Machedas’ Sampdoria møtte Lecce på hjemmebane søndag, og United-unggutten startet på benken. David Di Michele sendte Lecce i ledelsen på Stadio Luigi Ferraris fem minutter før pause, et resultat som stod seg ut omgangen. Etter en times spill kom Federico Macheda på banen for Daniele Gastaldello, men kun seks minutter senere doblet Ruben Oliveira Lecces ledelse. Massimo Maccarone reduserte for vertene etter 69 minutter, men nærmere kom ikke Sampdoria. Klubben befinner seg nå kun ett poeng over nedrykksstreken.