– Tok vi de rette valgene? Ga vi alt for drakten?

Alexis Sánchez ber om unnskyldning til United-fansen.

Alexis Sánchez har vært en enorm skuffelse i United-drakten etter overgangen fra Arsenal.

Tilpasningsvansker, hyppige balltap, skader og endeløse skriverier om hans, angivelige, astronomiske ukelønn på nærmere en halv million pund, gjør at chileneren seiler opp som en sterk kandidat når tidenes verste overgang i UNited-historien skal kåres.

– Uforutsette skader

Etter Uniteds pinlige nederlag mot Cardiff, der Sánchez riktignok ikke var med, la chileneren ut en melding på Instagram der han ba fansen som unnskyldning for en svak sesong.

SKADER OG ATTER SKADER: Alexis Sánchez har fått mye av sesongen ødelagt av stadige skadeavbrekk.

– Dette har vært en veldig vanskelig sesong. Fansen er de som fortjener en unnskyldning fordi de støtter deg uansett hva som skjer. Personlig har jeg ikke spilt slik jeg hadde forventet på grunn av uforutsette skader. Jeg vil be om unnskyldning til fansen for at vi ikke nådde våre mål, skriver Sánchez før han følger opp med:

– Uansett, vi er Manchester United!

Denne sesongen har Sánchez kun notert seg for fattige to mål i United-trøyen.

Det første kom i Premier League mot Newcastle på Old Trafford, mens det andre kom mot gamleklubben Arsenal i FA-cupen.

– Vil slå tilbake

De svake resultatene i vår har kostet United en plass i Champions League og flere spillere linkes nå bort fra klubben i det som ligger an til å bli et solid ryddeprosjekt for Ole Gunnar Solskjær og United-ledelsen.

Sánchez er blant spillerne som har en uviss fremtid i klubben, men selv holder han kortene tett til brystet om sin egen fremtid.

SJELDEN OPPTUR: Alexis Sánchez gratuleres av Jesse Lingard etter scoringen mot Arsenal i FA-cupen.

Om fortiden er Sánchez imidlertid klar. 

Sesongen som nå er tilbakelagt må gjenomgås nøye.

Chileneren skriver at både spillere og staben nå spør seg selv om de rette valgene ble tatt og om man ga alt for drakten.

– Jeg er sikker på at Manchester United en dag vil returnere til å bli den klubben den var under Mr. Alex Ferguson, skriver Sanchez.

Om det skjer med eller uten chileneren gjenstår å se.